Četvrtak, 15.03.2012.

Otočani daruju krv u subotu

U Otoku će se u subotu, 17. ožujka od 9 do 13 sati, u restoranu Džimbeg, održati akcija darivanja krvi, koju organiziraju Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub DDK otok, Moto klub Noćna mora i udruga Sukanac Grab.Na akciju su pozvane sve zdrave osobe od 18 do 65 godina života, kako bi se prikupio što veći broj doza za potrebe Transfuzijskog odjela KBC-a Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kronika 192

U vremenu od 09. do 13.03.2012.g. od strane zasada nepoznatog počinitelja izvršena je provala u skladište jednog poduzeća na širem sinjskom području gdje je otuđena veća količina aluminijskih bačava i ostalog inventara kojom prilikom je pričinjena veća materijalna šteta. U tijeku su kriminalistički izvidi poradi otkrivanja počinitelja kaznenog djela.

Tijekom jučerašnjeg dana oko 16.15 sati u mjestu Maovice, 58-godišnjak  iz Maovica upravljao je svojim osobnim vozilom marke Opel Kaddet splitskih reg. oznaka, kojom prilikom je za vrijeme vožnje u predjelu motora došlo do izbijanja požara uslijed čega je vozilo u potpunosti izgorjelo. Šteta je procijenjena na oko 3.000,00 Kn.
IZVOR: PU SD