Subota, 15.02.2014.

OSK: Stigla tri nova igrača, u nedjelju protiv Glavica

OTOK – OSK je svoje redove pojačao sa dva iskusna i jednim mladim igračem. Iz Glavica su stigla dva veznjaka, 34-godišnji Stipe Putnik i 19-godišnji Petar Mažurin dok je iz Junaka stigao 31-godišnji stoper Stipe Poljak.
OSK je dosad odigrao dva pripremna susreta – protiv Hrvaca su slavili sa 4:1, dok su od druge momčadi Ingolstadta poraženi sa 7:1.
U nedjelju u 15 sati na Golim Brdima igraju utakmicu prvog kola županijskog kupa protiv Glavica, a sva tri gorenavedena igrača imaju pravo nastupa u tom susretu.
Petar Norac-Kevo
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Udruga ‘Carpe diem’ protiv izgradnje asfaltne baze u Hrvacama

Hoće li na području Vukovih stina u Hrvacama biti izgrađena asfaltna baza odlučit će mještani Hrvaca nakon javne rasprave koja će se održati za nekoliko dana. Sudeći prema reakcijama, Hrvatačani u svom kraju ne žele potencijalnog zagađivača. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Alkar u Rijeci traži iskupljenje

Donedavno prvi i drugi, a danas peti i šesti. S tih pozicija u dvoboj 14. kola A-1 lige ulaze Kvarner i Alkar, stoga je i više nego jasno da bodovi vrijede kao suho zlato, da će momčad koja uzdignutih ruku napusti parket napraviti možda i ključni korak naprijed. Iako s “kapitalom” od dva vezana poraza, Damir Milačić vjeruje da njegova momčad ima što tražiti u Rijeci. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR