Subota, 15.01.2022.

Čestitka gradonačelnika Mira Bulja



Gradonačelnik Sinja Miro Bulj uputio je čestitku povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske.

‘Na današnji dan prije 30 godina potvrđena je želja hrvatskog naroda za samostalnošću. S ponosom se prisjećamo 15. siječnja 1992. godine kada je Hrvatsku međunarodno priznalo 15 zemalja. Danas se s posebnim pijetetom prisjećamo svih onih, a posebno hrvatskih branitelja, koji su svoje nevine živote utkali u temelje naše domovine.

Svim Sinjankama i Sinjanima, a posebno hrvatskim braniteljima, čestitam Dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, jedan od najvažnijih datuma novije hrvatske povijesti i 30. godišnjicu ostvarenja stoljetne težnje hrvatskog naroda za samostalnošću.’

Gradonačelnik Grada Sinja
Miro Bulj
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Rasvjeta na igralištu NK Glavice


Uprava NK Glavice izvijestila je kako je na glavnom igralištu NK Glavice konačno proradila rasvjeta.
‘Jučer, 14. siječnja proradila je rasvjeta na glavnom igralištu NK Glavice. Uz veliku pomoć Grada Sinja, sinjskog HEP-a i nekoliko Glavičana uspjeli smo dovesti kraju radove na osvjetljenju igrališta. Trenutno je moguće raditi treninge, a s malom nadopunom broja reflektora u dogledno vrijeme moći će se odigravati i službene utakmice. Još jednom hvala svima i vidimo se u Glavicama na proslavi ovog uspjeha’, poručuje Uprava NK Glavice.
IZVOR: WWW.FERATA.HR