Subota, 15.01.2011.

Sport

Rukometni klub Kamičak vrši upis dječaka u školu rukometa, godišta od 1998. do 2001. Zainteresirani se trebaju javiti voditeljima škole Ivanu Grubišiću Čabi na broj mobitela 091/222 70 03, ili Ivi Milošu na broj mobitela 095/536 96 64, ili srijedom u 20:30 h u sportskoj dvorani prije početka treninga.

RK Kamičak Sinj u ponedjeljak, 17. siječnja, počinje s pripremama za nastavak drugoligaške sezone.
Trener Ivo Vukasović prozivku i prvi trening zakazao je u 21,00 sat, u sinjskoj športskoj dvorani. Igrači su obavezni sobom ponijeti sportsku opremu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Audicija za Mješoviti zbor Grada Sinja

Mješoviti zbor Grada Sinja organizira audiciju za upis novih članova. Audicija će se održati 17. i 20. siječnja u 18,45 sati u prostorijama Vatrogasnog doma u Sinju. Na audiciju su pozvani žene i muškarci, od 18 godina i stariji. Iz Zbora najavljuju kako će se audicije ubuduće održavati jednom godišnje, i to početkom godine kada se kreće s novim repertoarom i kada se najjednostavnije uključiti u rad Zbora. Mješoviti zbor Grada Sinja djeluje već godinu i pol dana i broji 35 članova. Osim samostalnih koncerata i nastupa na manifestacijama u svom Gradu, Zbor je gostovao i izvan Sinja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odluka o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Trilja

Odluka o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Trilja:
Članak 1.
Raspisuju se izbori za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Trilja i to:
1. Mjesni odbor Bisko
2. Mjesni odbor Budimiri
3. Mjesni odbor Čačvina
4. Mjesni odbor Čaporice
5. Mjesni odbor Gardun
6. Mjesni odbor Grab
7. Mjesni odbor Jabuka
8. Mjesni odbor Kamensko
9. Mjesni odbor Košute
10. Mjesni odbor Nova Sela
11. Mjesni odbor Rože
12. Mjesni odbor Strizirep
13. Mjesni odbor Strmendolac
14. Mjesni odbor Tijarica
15. Mjesni odbor Trilj
16. Mjesni odbor Ugljane
17. Mjesni odbor Vedrine
18. Mjesni odbor Velić
19. Mjesni odbor Vojnić Sinjski
20. Mjesni odbor Voštane
21. Mjesni odbor Vrpolje...

Kvarner - Alkar 75:71

A – 1 Hrvatska košarkaška liga - 11. kolo - Kvarner – Alkar 75:71

Premda je konačna pobjeda Kvarnera izražena sa samo 4 poena prednosti, najkraći komentar ove utakmice bio bi da je Alkar u Rijeci pao bez ispaljenog metka.

Osim po dvije minute početkom druge četvrtine i na samom kraju utakmice, Alkar nije izgledao kao momčad koja bi se kući mogla vratiti s bodovima.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Stanje na cestama

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Istri, Dalmaciji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, te Gorskom kotaru i Lici. Na dionicama pod maglom kolnici su vlažni i skliski.
Za sav promet zatvorene su ceste:
- D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča
- D 70, Omiš-Gata-čvor Blato n/C, poddionica Omiš-odvojak za Gata, zbog radova. Obilazak je cestom Ž6142 Naklice-Tugare-Žrnovnica-Strožanac, ili cestom D 8 Strožanac-Dug Rat-Omiš.
IZVOR: HAK