Sport

Na ŠC „Ivica Poljak-Sokol i Andrija Alčić“ na Trnovači četvrti je dan zabavno nogometne škole,a nastavlja se i nogometni kamp u Čaporicama  županijskog nogometnog saveza za U16 poslijepodne na igralištu u Brnazama selekcija kampa igra protiv vršnjaka iz Hajduka.

Sutra, 4. rujna, na Športskom centru „Ivica Poljak-Sokol i Andrija Alčić“ s početkom u 17 sati održat će se ragbi turnir u organizaciji Ragbi kluba Sinj.

Ovog vikenda nastavljaju se nogometna natjecanja. Junak u nedjelju gostuje u Suhopolju, dok sutra, 4. rujna, Dugopolje igra protiv Croatie u Vinkovcima.

Hrvace sutra, 4. Rujna, od 17 sati na svom travnjaku dočekuje Primorca iz Stobreča, a u nedjelju počinje 4. HNL jug. Od 17 sati u Otoku igraju OSK i Uranija a u Kominu Gusar i Glavice.

Najavljeno natjecanje državno prvenstvo u preponskom jahanju za mlade konje koje se trebalo održati ovog vikenda na sinjskom Hipodromu, odgođeno je za 11. i 12.rujna. Organizator ove priredbe uz tehničku pomoć konjičko-galopskog kluba Alkar je Konjički klub „Karoca“Zagreb.

03.09.10