Srijeda, 14.12.2005.

POKLONI ZA KORISNIKE POMOćI ZA UZDRžAVANJE

Sinjski Crveni križ od jutros je počeo s podjelom poklon paketa primateljima pomoći za uzdržavanje sa područja općine Otok. Božićne poklon paketa osiguralo je općinsko poglavarstvo Otoka.
Poklon paketi primateljima pomoći za uzdržavanje, civilnim invalidima i umirovljenicima sa područja grada Sinja dijeliti će se od ponedjeljka, 19. prosinca, potvrđuju iz Gradske uprave.
Da bi primatelji paketa predignuli iste potrebno je imati osobnu iskaznicu i posljednji odrezak primljene mirovine. Podjela paketa također će biti u prostorijama Crvenog križa.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U HRVACAMA

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj u suradnji sa Klubom dobrovoljnih darivatelja krvi iz Hrvaca, organizira posljednju ovogodišnju akciju darivanja krvi.
Akcija će se upriličiti u petak, 16. prosinca, 2005. godine u restoranu Vreba Hrvace u vrememenu od 9 do 13 sati.

BOžIćNO-NOVOGODIšNJI PROGRAM ZA DJECU

U okviru Božićno-novogodišnjeg programa Gradskog poglavarstva predviđeno je i darivanje djece dječjih vrtića sa područja Grada Sinja kao i centra Juraj Bonači. Prigodnim poklon paketima darovati će sveukopno 760 djece, za što je iz Gradskoga proračuna izdvojeno 30.000,00 kuna.

Djeca iz sinjskih vrtića tako će u petak, kao poklon, dobiti lutkarsku predstavu mostarskog Kazališta, a potom je najavljeno i druženje sa Djedom Božićnjakom.

"BOžIćNA UTRKA" U SINJU

Udruga za prevenciju i pomoć u rješavanju problema ovisnosti "Novi Put" Sinj u suradnji s Atletskim klubom u četvrtak, 15. prosinca, organizira Božićnu utrku ulicama Sinja na kojoj će sudjelovati učenici osnovnih i srednjih škola s područja grada .
Ova utrka održava se pod sloganom "Ovisni o sportu" i promovira trendove zdravog načina života ne samo sinjske školske mladeži nego i cjelokupne populacije Grada Sinja.

KONCERT GRADSKE GLAZBE SINJ

U okviru Božićno- novogodišnjeg programa u utorak, 20. prosinca, u Gradskom kinu najavljen je tradicionalni koncert gradske glazbe Sinj Uz Gradsku glazbu u sinjskom kinu nastupiti će i Klapa Sinj. Ovo je ugodna prilika pred Božić i Novu godinu posjetiti Gradsko kino i uživati u glazbenim trenucima uz Gradsku glazbu i Klapu Sinj.

OBAVIJEST IZ "VODOVODA I čISTOćE" SINJ

Zbog radova na vodovodnoj mreži do 14 sati bez snabdjevanja vodom bit će potrošači na području grada Trilja od tvornice Cetinka do benzinske postaje -obavijestili su iz "Vodovoda i čistoće".

VRIJEME

Prevladava oblačno vrijeme sa umjerenom burom. U nastavku dana mogućnost susnježice.