Subota, 14.11.2020.

Najava sportskog vikenda


Pred nama je novi sportski vikend u kojem nas očekuje…
Rukometni dvoboj Podravka Vegete i Sinja, koji se trebao igrati ovog vikenda u Koprivnici, je odgođen, a nova obveza naše rukometašice očekuje u srijedu, 18. studenog, na domaćem terenu protiv Dugog Sela.
Na parket neće niti odbojkašice Sinja čiji je dvoboj protiv OK Nebo također odgođen, a sljedeći susret očekuje ih tek za sedam dana u gostima protiv ekipe Veli Vrh.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

5 godina Socijalne samoposluge Grada Sinja


Socijalna samoposluga Grada Sinja djeluje već pet godina, od studenog 2015. godine. Tijekom pet godina rada podijelila je 2163 socijalne košarice hrane i higijenskih artikala čija ukupna vrijednost iznosi 416.088,00 kuna.
Od otvaranja dana 16. studenoga 2015. godine pa do mjeseca studenoga 2020. Socijalna samoposluga Grada Sinja, koja djeluje u prostoru Hrvatskog Crvenog križa-Gradskog društva Crvenog križa Sinj, provela je 54 podjele u kojima je donirano prosječno 60-tak različitih prehrambenih i higijenskih artikala mjesečno. Prosječna vrijednost donacije za 40-ak samaca i obitelji zahvaćenih siromaštvom u socijalnoj samoposluzi Grada Sinja iznosila je 7.700,0 kn mjesečno.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR