Subota, 14.11.2015.

VAD, gvardijan i Klapa Sinj dobili vrijedna priznanjaNa Međunarodnom festivalu turizma, filma i krajobraza, koji je održan u Solinu, Viteško alkarsko društvo, sinjski gvardijan fra Petar Klapež i Klapa Sinj dobili su vrijedna priznanja.
U solinskom hotelu ‘President’ sinoć je održana završna svečanost tri međunarodne turističke manifestacije – 22. INTERSTAS (smotra turizma, filma i krajobraza), 18. ITF’CRO (festival turističkog filma) i 13. KEA-CRO, predstavljanje hrvatskih gradova i mjesta za ‘Zlatni cvijet Europe’, tijekom koje su dodjeljenje nagrade i priznanja zaslužnima.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Svečano otvoren ‘Job club’ za nezaposlene braniteljeTijekom proteklih nekoliko dana kroz program Hit Radija i preko portala Ferata mogli ste čuti i pročitati dosta toga o Job Club-u, projektu Dalmatie Ruralis i partnera. Nazočili smo predstavljanju projekta javnosti i svečanom otvorenju prostorija Kluba te prikupili dodatne informacije o ovom hvalevrijednom projektu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najava sportskog vikenda

Pred nama je novi zanimljiv sportski vikend iz kojeg izdvajamo gostovanje Alkara u Šibeniku, kao i domaći ogled Junaka…

Subota, 14. studenog
Košarka
A-1 liga, 7. kolo: 19,00 h: Jolly – Alkar

Nogomet
Treća HNL, 14. kolo:
13,30 h: Junak – Primorac (B)
13,30 h: OSK – Neretva
13,30 h: Kamen – Hrvace

Druga ŽNL, 10. kolo:
14,00 h: Tekstilac – Poljičanin (igra se u Sinju!)

Nedjelja, 15. studeni
Nogomet
Prva ŽNL, 11. kolo: 14,00 h: Postira Sardi – Glavice

Rukomet
Druga HRL (m), 7. kolo: 17,00 h: Trogir – Kamičak

Odbojka
Prva B, 3. kolo: 17,00 h: Sinj – Split

Mali nogomet
UMN Sinj – svi dvoboji odgođeni su za naredni vikend

IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Zabranjeno pušenje’ u disco clubu Boss‘Zabranjeno pušenje’, jedna od najpopularnijih punk – rock grupa iz Bosne i Hercegovine u subotu, 14. studenoga gostuje u Sinju, gdje će nastupiti u disco clubu Boss.
Unatoč tome što su se okupili početkom osamdesetih godina, ova grupa ne gubi popularnost ni publiku, a niti nakon 35 godina na sceni ne nedostaje im inspiracije za duhovite pjesme. Pred sinjskom publikom ‘Zabranjeno pušenje’ izvest će hitove s najnovijeg albuma ‘Radovi na cesti’, a osim toga vjerni fanovi uživat će i izvedbama starijih hitova Zenica blues, Ibro Dirka, Balada o Pišonji i Žugi, Guzonjin sin, Karabaja, Yugo 45 itd.
Početak koncerta najavljen je za 23 sata.
IZVOR: WWW.FERATA.HR