Nedjelja, 14.11.2010.

16. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja

Dana 15.  studenoga  2010. godine  (ponedjeljak) u Gradskoj vijećnici Grada Sinja s početkom u  14,00  sati održat će se  16. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja.
DNEVNI RED:
1.Usvajanje Zapisnika sa 15. sjednice Gradskog vijeća,
2.Pitanja i prijedlozi vijećnika,
3.Izvješće o  obavljenoj financijskoj reviziji Grada Sinja za 2009. godinu,
4.Prijedlog Odluke o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika u upravnim tijelima Grada Sinja,
5.Prijedloga Pravilnika o kriterijima  za ocjenjivanje službenika i namještenika  Grada Sinja,...

JUNAK - LUČKO 3:1

JUNAK - LUČKO 3:1 13.11.2010
Nogometaši Junaka svladali su danas u sklopu 13. kola 2. HNL momčad Lučkog 3:1. Sinjani su ovaj uspjeh protiv drugoplasirane momčadi Druge lige ostvarili prije svega zahvaljujući maestralnoj igri Željka Sablića.
Ipak, početak susreta nije počeo dobro za domaćina. Naime, već u sedmoj minuti nakon prethodne pogreške Čulića, Bazina je udarcem sa pet-šest metara svladao Runju i doveo goste u vodstvo.
Ovaj pogodak nije "presjekao" Sinjane koji već u 14. minuti dolaze do izjednačenja. Cvitković je uputio centaršut s lijeve strane, Samardžić je spustio loptu glavom za Sablića koji rutinirano s pet-šest metara pogađa mrežu nemoćnog vratara Kobetića.
Raspoloženi Sablić je nakon ovog pogotka uputio još dva udarca prema vratima Lučkog, no oba su završila preko gola.
Već u 26. minuti Junak u potpunosti preokreće rezultat. Na jednu ubačenu loptu iz prekida s desne strane odlično je reagirao Mandac glavom, pogodio stativu, a Željko Sablić je natrčao i sa samo metra udaljenosti zatresao mrežu za vodstvo "plavih" 2:1.
Do kraja prvog poluvremena domaćin je još stigao povećati svoju prednost. U 43. minuti odigrana je i najljepša akcija na utakmici, Čulić je izbacio Midenjaka na desni bok, ovaj iz prve uputio loptu u šesnaesterac, a natrčali Sablić polulobom zabio svoj treći gol za, ispostavilo se na kraju konačnih 3:1.
U drugom dijelu Junak je sigurno očuvao svoju prednost, a gosti iz Lučkog nisu ozbiljnije ugrozili vrata Runje. Na kraju, valja istaknuti i odlično suđenje Pejina.
U sljedećem, 14. kolu 2. HNL Junak gostuje kod Solina. ŽK
IZVOR: NK JUNAK