Ponedjeljak, 14.10.2019.

Sinjske mažoretkinje trostruke prvakinje Europe!


Sinjske mažoretkinje, pod vodstvom trenerice Vesne Samardžić, proteklog vikenda sudjelovale su na Europskom prvenstvu u mažoret plesu koje se održalo u Italiji u gradu Lignanu gdje su postale trostruke Europske prvakinje.
Naslove europskih prvakinja osvojile su u kategorijama Paradna grupa seniori, Tradicionalni pom poni seniori i Tradicionalni pom poni juniori.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odličan rezultat Tanje Samardžić na polumaratonu u Zagrebu


U nedilju 13. listopada je održan 28. po redu maraton 42 polumaraton 21 km i utrka na 10 km u Zagrebu.
Na tim utrkama ukupno je sudjelovalo više od 6000 trkača iz više od 30 zemalja. Tanja Samardžić je trčala polumaraton 21 km i u ženskoj konkurenciji ukupno u cilj ušla 8., a od hrvatskih trkačica je 2. Ispred nje od Hrvatica je bila samo Ines Jozić.
Prva tri mjesta su zauzele trkačice iz Kenije, zatim dvije iz Mađarske i jedna iz Ruande. Tanja je odlično istrčala ovaj polumaraton s obzirom da je ovo najveći polumaraton u Hrvatskoj po broju vrhunskih trkačica iz puno zemalja.
Sljedeći polumaraton 21 km Tanja će trčati 10. studenog pod nazivom ‘Ivan Starek’ u Zagrebu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Rukometašice Sinja upisale novu pobjedu, Zrinski potonuo u nastavku

 
Rukometašice Sinja upisale su novu prvoligašku pobjedu, ovog puta protiv Zrinskog iz Čakovca. Odlična obrana Sinja u drugom poluvremenu na kraju je bila presudna…

Sinj – Zrinski 33:25 (14:15)
Sinj – GSD Ivica Glavan Ićo. Gledatelja: 300
Suci: Josip Kuhar (Samobor) i Damir Prelčec (Zagreb)

Sinj: Križanac (5 obrana), Bilandžić, Ljubičić (6), Hrgović-Tomić (6), Masnić (7), Zorica, Mažurin (4), Ćaleta, Čović (3), Erceg, Vugdelija (5 obrana), Plazibat, Mravak, Boban, Lovrić (4), Paštar (3).

Zrinski: Kozjak (4 obrane), Pajić (4), Zanjko, Balent, Vukojević (8), Mrđen (3), Balić, Bedić, Car (7), Žvorc (4 obrane), Blagus, Šestak (3), Markulinčić.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR