Subota, 14.09.2019.

Načelnik Općine Otok protiv povećanja cijene vode

U uredu načelnika Općine Otok, u petak, 13. rujna 2019. godine, održana je Koordinacija gradonačelnika i načelnika gradova i općina Cetinskog kraja na kojoj su prisustvovali i direktor te tehnički direktor Vodovoda i odvodnje Milan Smoljo i Ivan Bugarin.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Održana 9. Smotra klapa u Hrvacama


U okviru proslave Dana Općine Hrvace i blagdana suzaštitnice župe i mjesta Gospe Žalosne, u župnoj crkvi u Hrvacama sinoć je održan tradicionalni, 9. po redu ‘Susret klapa’, koji je ove godine imao i međunarodni karakter.
Na ‘Susretu klapa’ nastupilo je 10 klapa iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Osim domaćina, klape Hrvace, publici su se predstavili Rebatajica iz Splita, Pučki pivači – Donji Kaštili, Senjkinje iz Senja, Sveti Mihovil iz Prološca, Zagora – Dicmo/Trilj, Rusula iz Splita, Sinj, Bratovština – Gorica/Sovići (BiH) i Concordia iz Međugorja (BiH).
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najava sportskog vikenda

Pred nama je zanimljiv sportski vikend u kojem nas izuzev nogometnih utakmica očekuje i prvo kolo rukometnog prvenstva za žene i to u okviru prve lige u kojoj od ove sezone nastupa i Sinj…
Junak će nakon dvije uvodne pobjede u gostima igrati protiv novog trećeligaša Vodica koji će sinjsku momčad ugostiti na Šubićevcu u Šibeniku zbog radova na svom stadionu. S obzirom na to da je riječ o utakmici praktički na neutralnom terenu, velika je to prilika momčadi Stipe Grčića da dođe do nove pobjede.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR