Četvrtak, 14.09.2017.

Za kupnju zemljišta u GZK zainteresirana tri investitora

Povjerenstvo za provedbu Natječaja za prodaju/pravo građenja građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone Kukuzovac, na području cijele I. faze izgradnje zone jučer je pristupilo otvaranju ponuda.
Tom prilikom utvrđeno je kako su pristigle tri ponude te da sve ispunjavaju formalne uvjete propisane natječajnom dokumentacijom, Općim i posebnim uvjetima te Uputama ponuditelja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odlični rezultati sinjskih padobranaca na prvenstvu u Osijeku i EP u Crnoj Gori


Proteklog vikenda sinjski padobranci nastupili su u Osijeku na Otvorenom prvenstvu grada Osijeka, te ostvarili vrlo dobre rezultate kako ekipno, tako i pojedinačno. Netom prije, Kovačević i Ugrin ostvarili su zapažen rezultat za repezentaciju – 4. mjesto ekipno u Osijeku te izborena dva polufinala.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Mihaela Jurković o posjeti zajednici Cenacolo


Čitateljica Ferate Mihaela Jurković, 27-godišnja Ruđanka oboljela od multiple skleroze prije nekoliko dana posjetila je zajednicu Cenacolo u Ugljanima. Stečene dojmove odlučila je podijeliti s našim čitateljima…
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sjajni nastupi grla Asta the Queen u Mađarskoj


Grlo Asta the Queen, vlasništvo Galopskog kluba Vreba iz Hrvaca, u Mađarskoj niže odlične rezultate u vrlo jakoj međunarodnoj konkurenciji…
Da se sinjski galopski sport na velika vrata vraća i u međunarodnoj konkurenciji potvrda su i rezultati ostvareni u Mađarskoj.
Naime, Asta the Queen je u posljednja tri starta je zabilježila dva druga i jedno treće mjesto, što je i više nego sjajan učinak.
Do kraja galopske sezone grlo iz GK Vreba očekuju još najmanje tri trke i za očekivati je da nastavi s dosadašnjom formom i rezultatima.
IZVOR: WWW.FERATA.HR