Utorak, 14.07.2015.

Danas Izvanredna izborna skupština Junaka

Na Gradskom stadionu u Sinju, u utorak, 14. srpnja 2015. godine s početkom u 18 sati, održat će se Izvanredna izborna skupština Nogometnog kluba Junak Sinj.
Iz priopćenja Kluba izdvajamo poziv članovima, kao i poziv svima da uplatom članarine i sami budu dio sinjskog sportskog ponosa:
Pozivamo sve članove sinjskih Plavih da dođu i sudjeluju u radu Skupštine. Prema Statutu u radu skupštine mogu sudjelovati i ravnopravno odlučivati svi članovi Nogometnog kluba Junak koji do početka skupštine uplate članarinu za 2015. godinu (i podmire eventualna prijašnja dugovanja).
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Klapa ‘Sveti Luka’ Otok plasirala se u finale klapskog festivala u Omišu



Odličan uspjeh ostvarila je klapa sveti Luka iz Otoka. Naime, prema ocjenama stručnog ocjenjivačkog povjerenstva u sastavu dr.sc. Vladan Vuletin, mr. Marijo Krnić, prof. Jasminko Šetka, Mićo Friganović i mr. Nera Gojanović Kljajić, za izvedbu pjesama ‘Izresla ruža rumena’ i ‘Mislila sam mlada koludrica biti’ otočka družina zaslužila je plasman na završnu večer 49. Festivala dalmatinskih klapa, koja će se održati 25. srpnja na Trgu sv. Mihovila u Omišu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Poznati prvi polufinalisti na prvenstvu Brnaza

Na prvenstvu Brnaza odigrana je nova runda natjecanja po skupinama. U grupi B su riješene sve dvojbe vezane uz imena polufinalista, dok će u grupi A naredni vikend dati posljednjeg, četvrtog, člana same završnice.
Ispod kapele i Marići ovog su vikenda osigurali nastavak natjecanja, baš kao i prošlogodišnji prvaci Vučkovići iz grupe B. Za posljednje mjesto u kvartetu najboljih borit će se Ispod strane i Do bure.

Grupa A:
Klarići -Samo Mandaci 8-3
Vučkovići – Ispod strane 2-0

Grupa B:
Marići – Vukasovići 3-1
Ispod kapele - Šabići 2-2
IZVOR: WWW.FERATA.HR