Subota, 14.07.2007.

OBAVIJESTSinjska alka je jedna od tema National Geographica za kolovoz. Na njihovom web-u je postavljeno glasanje za naslovnicu pa "dajte ruke" da naš Sinj osvane na naslovnici Nationala. LINK: NATIONAL GEOGRAPHIC

MINISTRAICA JADRANKA KOSOR U DICMU

Sutra će u Dicmu boraviti ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor. Razlog posjeta je krštenje sedmog djeteta u Obitelji Biserke i Duška Gavrila. Duju kako će mališan zvati krstiti će nadbiskup splitsko-makarski monsinjor Marin Barišić koji će predvoditi misno slavlje u crkvi svetoga Jakova i Ane u 11 sati.

VIJESTI IZ TRILJA

U organizaciji Moto kluba Noćni Jahači, naš poznati snimatelj i fotograf šime Strikoman snimiti milenijsku fotografiju bajkera na obali Cetine, ispod Triljskog mosta.

IZLOžBA SLIKA

U Galeriji Galiotović postavljena je izložba slika akademske slikarice Anamarije Botteri Peruzović. Slikarica se predstavila s 18 ulja na platnu, s tematikom planine. Izložba se može pogledati do 23. srpnja u vremenu od 9,00 do 12,00 i od 18,00 do 21,00 sat.

KINO DANAS

Večeras u sinjskom kinu, u 20 sati i 45 minuta, prikazuje se američka akcijsko- kriminalistička komedija «Oceanovih 13».
Glavne uloge tumače George Clooney, Brad Pitt, Al Pacino i Mat Damon. Film će se prikazivati do nedjelje.

SPORT

U organizaciji udruge «Ante Tomašević KUKA « na Gradskom stadionu u Sinju održat će se prvi memorijalni turnir u snazi i vještini jačanja po principu «Junak na Junaka». Danas su na rasporedu kvalifikacijska natjecanja u savijanju željezne šipke, nošenju tereta na plećima i potezanju konopa. U nedjelju je finale osam najboljih u svim disciplinama. Natjecanja počinju u 18 sati.

U odigranoj prvoj utakmici drugoligaškog vaterpolo susreta koji se igrao na Gradskom bazenu u Sinju Vranjic iz Vranjica pobijedio je ekipu Jadrana iz Neuma rezultatom 24:5. Sljedeći susret je u nedjelju u 18 i 30.

Danas u Sarajevu na međunarodnoj galopskoj priredbi nastupiti će i 4 grla galopskog kluba Blaškan Ringo.

Naš novi trećeligaš NK Hrvace prozivku igrača za novu sezonu natjecanja najavio je za danas u 18,00 sati, a NK OSK iz Otoka prozivku igrača će imati će u ponedjeljak u 18,30 sati.