Utorak, 14.06.2016.

Čačvina: Proslava svetog Vida uz misno slavlje i narodne običaje

U srijedu, 15. lipnja podno srednjovjekovne utvrde Čačvina koja se prvi put spominje davne 1345. godine, upriličiti će se misno slavlje proslave sv. Vida i Festival muškog tradicijskog glazbovanja ‘ČAČVINA MEGDAN FEST 2016′.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjske mažoretkinje iz Vela Luke donijele 5 zlata i 3 srebra!Na 7. regionalnom prvenstvu Dalmacije u mažoret plesu, održanom proteklog vikenda u Vela Luci na otoku Korčuli, Sinjske mažoretkinje osvojile su osam medalja, i to pet zlatnih i tri srebrne!
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Agencija za nekretnine REAL ESTATE CRO potražuje za kupca manju kuću
Agencija za nekretnine REAL ESTATE CRO potražuje za kupca manju kuću s okućnicom u Sinju s cijenom do 60.000,00 eura. Cijenjen ponude molimo dostaviti na KONTAKT

Ragbijašima Sinja drugo mjesto na Regionalnom prvenstvuRagbi klub Sinj je u subotu putovao na sam jug Hrvatske, točnije u Dubrovnik, gdje se održao regionalni turnir PH u ragbiju.
Na turnir se prijavilo šest ekipa: Nada, Sinj, Ploče, Šibenik, Makarska riviera i Dubrovnik Invictus, ali zbog radnih obaveza nisu se pojavile ekipe Makarske i Ploča.
Ragbi klub Sinj je u prvom susretu s lakoćom svladao Šibenik rezultatom 33:5, da bi u drugom susretu u tijesnoj utakmici izgubio od Nade 14:31 unatoč vodstvu na poluvremenu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR