Subota, 14.06.2014.

Održana radionica o zadružnom poduzetništvuU Sinju je jučer održana radionica ‘Za Zadružno poduzetništvo’ u organizaciji Poduzetničkog centra Sinj i Centra za ruralni razvoj ‘CERURA’ Sinj, na kojoj su obrađene aktualnosti i novosti u zadružnom poduzetništvu. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dobrotvorni koncert za Slavoniju

Sinjske udruge S.K.U.P (Sinjski kulturni urbani pokret) i S.U.K. (Sinjska umjetnička komuna), te Klub navijača Sinjski Maligani organiziraju dobrotvorni koncert za pomoć ugroženim područjima u poplavama pogođenoj Slavoniji.
Koncert će biti održan na Košarkaškom igralištu u Sinju večeras s početkom u 20,30 sati, a cijena ulaznice je 10 kuna.
Cijena ulaznice je određena u simboličnom iznosu, ali svi koji žele moći će na ulazu dati svoju donaciju.
Prihod s koncerta će biti usmjeren za pomoć i javno će biti objavljeno kome je doniran.
Na koncertu će nastupiti M.O.R.T., Darkvud, Salauk, Nosači zvuka, Part Kafana, Radagast i Maršal.
U slučaju kiše koncert će biti održan u vojarni Ivaniš Nelipić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Video-projekcija ‘Čudesna stvorenja’

U organizaciji crkve Isus – svjetlo svijeta iz Splita večeras će se u Sinju održati video-projekcija ‘Čudesna stvorenja’.
Šećemo li prirodom uočit ćemo gotovo bezbroj životinja koje su zanimljive svaka na svoj način i privlače ljepotom, pjevanjem, kretanjem, veličinom itd. Mnogo je toga što vidimo, ali je još više toga nama nevidljivo i nepoznato te se mislimo kako je moguće ovo ili ono. Počevši već od pitanja kako su nastale te životinje i zašto se tako ponašaju, naći ćemo se pred nepoznanicama i nećemo dobiti zadovoljavajući odgovor. Nakon projekcije ćemo dobiti odgovor na pitanje: Stvaranje ili evolucija?
Video-projekcija održat će se u Galeriji Galiotović s početkom u 19 sati, a ulaz je slobodan.
IZVOR: WWW.FERATA.HR