Četvrtak, 14.06.2012.

Pogodak 'u sridu' ili...?

Nakon što je 31. svibnja ove godine na snagu stupio 'Mrsićev' Zakon o poticanju zapošljavanja, dosad je u splitsku područnu službu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje pristiglo 20-ak zahtjeva za zapošljavanje na račun Država - za neto mjesečnu naknadu od 1.600 kuna. Među tim zahtjevima ne nalazi se niti jedan sa područja Grada Sinja. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Socijalna samoposluga odjeće i obuće od 11.-16.6.2012.

Udruga Srma organizira 3. socijalnu samoposlugu.

SOCIJALNA SAMOPOSLUGA OD 11.-16.6.2012.
Odjeću i obuću -  staru i novu besplatno mogu preuzeti umirovljenici s mirovinom do 1.600,00 kuna, primatelji socijalne pomoći, nezaposleni i obitelji s maloljetnom djecom.
Stvari se mogu odabrati uz predočenje osobne iskaznice, odreska mirovine, potvrđenog karton sa Zavoda za zapošljavanje ili drugog dokaza o primanju socijalne pomoći.
Socijana samoposluga se održava u kući Tripalo pokraj FINA-e u Sinju, ispod crkve po slijedećem rasporedu. Opširnije...

'Mikrofon je vaš' u KošutamaU okviru manifestacije 'Dani Košuta 2012.' sinoć je iza Područne škole Košute održan dječji festival 'Mikrofon je vaš'. Ovogodišnja pobjednica festivala je Ani Kažimir, koja je nastupila s pjesmom 'Balkanska ulica'.
Drugo mjesto zauzela je Martina Bakić koja je mnogobrojnoj publici izvela pjesmu 'Svileni', dok je treća bila Lucija Ivišić s pjesmom 'Razmažena'. Za ostvareni uspjeh djevojčice su dobile i vrijedne nagrade. Ani je osvojila Hi-Fi liniju, Martina je dobila mobitel, a Lucija ruksak.
Na sinoćnjem festivalu nastupilo je 16 natjecatelja koje je u nastupima pratilo 15 plesača. Djecu su za nastup pripremale Josipa Botica i Ivana Žolo.
IZVOR: WWW.FERATA.HR