Srijeda, 14.06.2006.

MEGA-KONCERT

POVODOM KRAJA šKOLE U ORGANIZACIJI GLAZBENE UDRUGE SINJ-"GUS" DANA
24.06. 2006. GOD. SUBOTA, ODRžAT ćE SE MEGA-KONCERT URBAN & 4. KONCERT ćE SE
ODRžATI NA KOšARKAšKOM IGRALIšTU POKRAJ KINA. UZ URBANA NA KONCERTU ćE NASTUPITI I MNOGI GOSTI IZNENAÐENJA, A SVE ćE UPOTPUNITI BOGATA LUTRIJA.
POčETAK PROGRAMA JE U 21 SAT.

DRUGI DAN šTRAJKA U TVORNICI KONCA "DALMATINKA NOVA"



Djelatnici Dalmatinke Nove već drugi dan su u štrajku. Razlog je nepoštivanje dogovora postignutog na sastanku Gospodarsko-socijalnog vijeća na kojem je načelno dogovoreno kako će se plaća za mjesec travanj isplatiti zaključno sa 10. lipnja. Sindikalisti su najavili obustavu rada do daljnjega.
Predsjednica nezavisnoga sindikata Iva Radonja istaknula je kako je zbog sindikalnih aktivnosti od danas zajedno sa još 6 kolegica suspendirana do daljnjega, te smatra kako je suspendirana kako bi se slomio otpor djelatnika.

BOJNO GAđANJE KOD VRLIKE

Hrvatska vojska danas će u vremenu od 8-13 sati na poligonu Veliko suho Polje kod Vrlike provesti bojno gađanje ciljeva na zemlji iz lakog topničkog naoružanja.
U cilju pridržavanja mjera sigurnosti pri provedbi obučnih aktivnosti u postrojbama RH, mole se građani da u navedeno terminu ne budu prisutni na vojnom poligonu.

EDUKACIJA O VAžNOSTI PREVENTIVE U LIJEčENJU RAKA DOJKE

Danas i 21. lipnja edukacija je i ultrazvučni pregled dojke u sinjskom SDP-u. U suradnji s Klubom žena liječenih od karcinoma dojke iz Splita forum žena najavjluje spomenutu edukaciju danas od 16,30 minuta.

VRIJEME

I u nastavku dana biti će sunčano i toplo vrijeme. Temperatura zraka u 8 sati iznosila je 14 stupnjeva Celzijevih.