Srijeda, 14.05.2014.

Miro Bulj: Neka Sinj bude središte Županije!



Nakon što su gradonačelnici Splita, Rijeke i Osijeka izišli s inicijativom da se njihovi gradovi, po uzoru na Grad Zagreb, izdvoje iz županija, oglasio se nezavisni sinjski vijećnik Miro Bulj. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Sinju 43 litre kiše

Prema podacima s Meteorološke postaje Sinj, tijekom jučerašnjeg dana i noći na području Sinja pale su 43 litre kiše po metru četvornom.
Najviše kiše palo je u večernjim satima, pa je došlo do plavljenja gospodarskog objekta u Splitskoj ulici, gdje je pričinjena materijalna šteta, te obiteljske kuće na Bazani. Vodu su iz poplavljenih objekata od 19,40 do 22,15 sati ispumpavali vatrogasci DVD-a Sinj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Humanitarni koncert za Mirjanu Barać



U sinjskoj kino dvorani ove srijede, 14. svibnja, s početkom u 20 sati održat će se humanitarni koncert za pomoć u liječenju Sinjanke Mirjane Barać.
Na koncertu će nastupiti Doris Dragović, Ivo Amulić, Alen Nižetić, klapa Sinj, Petar Dragojević, Marko Pecotić Peco, klapa Pasika, Jessy Band, klapa Sv. Luka Otok.
Ulaznice za koncert u predprodaji su u knjižarama i papirnicama Axel i Duga, te pred sam početk koncerta na blagajni kina.
Svi koji žele podržati ovu humanitarnu akciju mogu svoja sredstva uplatiti i na račun broj HR622360000-1101555407 s naznakom ‘Za Mirjanu Barać’.
Organizator koncerta je Udruga maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Splitsko-dalmatinske županije uz suorganizaciju udruge UTIS, BZ ‘Patriot’, GD Crvenog križa Sinj, KBK ‘Kula’ i Udruge veterana 126. brigade grada Sinja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Alkar u Vukovaru zamrznut na minus 43

Košarkaši Cedevite očekivano su slavili protiv Alkara u utakmici koja je odigrana u Vukovaru, a kakav je bio odnos snaga na parketu dvorane Borovo naselje, dovoljno će posvjedočiti konačnih plus 43 za zagrebačku momčad.
Cedevita – Alkar 106:63 (28:15, 26:11, 27:19, 25:18) Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR