Utorak, 14.05.2013.

DALMATINSKI PROIZVODI DOBIT ĆE NOVI ZNAK - "OZNAKA IZVRSNOSTI – PRAVO DALMATINSKO“Javna ustanova RERA SD predstavila je projekt „Oznaka izvrsnosti – Pravo dalmatinsko“. Ova oznaka kvalitete dodjeljivat će se proizvodima i uslugama s područja dalmatinskih otoka, priobalja i zaobalja koje karakterizira najviši stupanj kvalitete a nastali su kao rezultat dalmatinske tradicije i znanja.

Na današnjoj prezentaciji u hotelu Park predstavnici Javne ustanove RERA predstavili su novi projekt „Oznaka izvrsnosti – Pravo dalmatinsko“. Ovaj projekt sastavni je dio strateškog plana brendiranja Splitsko dalmatinske županije (SDŽ) s ciljem pružanja potpore gospodarstvu lokalne samouprave, poslovnih subjekata i autohtonih proizvoda županije.

...

'Klapa s mora' na EurosonguHrvatski predstavnici na Eurosongu 'Klapa s mora' večeras se u Švedskoj bore za ulazak u finale 58. Eurosonga.'Klapa s mora', koju je za Eurosong oformila Hrvatska radiotelevizija, sastavljena je od mladih, ali iskusnih klapskih pjevača: Marko Škugor, Ante Galić, Nikša Antica, Leon Bataljaku, Ivica Vlaić i Bojan Kavedžija. Oni će Hrvatsku predstavljati s pjesmom Gorana Topolovca 'Mižerja', za koju vokalni aramžman potpisuje Mojmir Čačija.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Zagreb posljednja prilika Alkara

Pred košarkašima sinjskog Alkara je susret protiv Zagreba koji bi im u slučaju eventualne pobjede mogao prebrisati sve ono loše što im se događalo u Ligi za prvaka, gdje su u 13. do sada odigranih kola jedini ostali bez pobjede.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Natječaj za izbor najljepše okućnice

Turistička zajednica Grada Sinja u okviru akcije "Volim Hrvatsku, volim Grad Sinj" organizira izbor najljepše okućnice.
Obavještavamo građane da se prijedlozi i prijave primaju od 13.05. do 25.05.2013. g., a trebaju sadržavati ime i prezime obitelji vlasnika okućnice, točnu adresu i broj telefona.
Prijave se mogu dostaviti pismenim putem na adresu TZ Grada Sinja, Put Petrovca 12, 21 230 Sinj ili na e-mail: tzg-sinja@st.t-com.hr .
Osnovni kriteriji za izbor najljepše okućnice je ukupan estetski dojam, uložen višegodišnji trud, izbor i njega biljaka, te poštivanje tradicije i elemenata našeg podneblja. Za sve dodatne informacije nazvati na broj tel: 826-352. Pozivamo sve zainteresirane građane da se prijave na natječaj.
IZVOR: TZ GRADA SINJA