Ponedjeljak, 14.05.2007.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE

Na temu izbora za vijeća mjesnih odbora danas je sazvana i konferencija za novinare u sinjskom HDZ-u na kojoj su predstavljene pojedinačne i zbirne liste kandidata za vijeće. Jure Bitunjac istaknuo je kako će HDZ Gradskom vijeću predložiti da mjesni odbori mogu autonomno raspolagati financijskim sredstvima u iznosu od 50 do 100 tisuća kuna.

ZAVRšENI UPISI U VRTIćE

Završeni su upisi u dječji vrtić Bili Cvitak u Sinju. Prema informacijama koje smo dobili od ravnateljice Dijane župić i ove godine kao i prethodnih kapacitet jaslica je popunjen. Dok prema prvim još uvijek neobrađenim podacima mjesta ima u dječjem vrtiću Maslačak na štaliji. Službena objava upisa biti će 01.lipnja na oglasnoj ploči vrtića.


OBAVIJEST

Udruga roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja obavijestila je svoje članove da organizira hodočašće u Međugorje. Svi zainteresirani trebaju se javiti u Udrugu do 20. svibnja.

OBAVIJEST ZA UMIROVLJENIKE

Udruga umirovljenika sutra organizira jednodnevni izlet za svoje članove u Cerovačke špilje i Teslin muzej u Smiljanu. Ista udruga najavila je trodnevni izlet Vukovar polovinom lipnja ove godine. Sve informacije mogu se dobiti u tajništvu udruge svakim danom od 8 do 11 sati.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima danas do 14 i 30 bez napajanja električnom energijom biti će potrošači na području naselja Vrpolje, u Veliću zaseok Maroši i u čačvini - Dodizi.

SPORT

Trogirani su u subotu na Gradskom stadionu u Sinju pobjedom od 1:0 nad Junakom i matematički osigurali titulu prvaka trećeligaškog Juga.

U nogometnim utakmica četvrte lige Hrvace su u Gostima bile bolje od Vira, pobjedili su rezultatom 2:1, dok su Glavice na Pagu poražene rezultatom 4:0.

O ostalim športskim događanjima poslušajte u emisiji HIT radija «time out» u 14 sati.