Srijeda, 14.03.2012.

TRILJ: U petak film za sve koji vole planinarenjeTRILJ – Planinarsko društvo „Jelinak“ Trilj poziva sve članove,sugrađane, planinarska društva Cetinskog kraja, ljubitelje planinarenja  na prikazivanje dokumentarnog filma o usponu članova  Hrvatskog planinarskog društva „Mosor“  Split  na najviše vrhove Makedonije; Golem Korab i Titov Vrv na Šar planini.
Projekcija filma će se održati u triljskoj kino dvorani u petak 16.03.2012. s početkom u 19:00.

Pridružite nam se na predavanju “Makedonija -Tamo gdje vječno sunce sja”.
Tijekom predavanja bit će prikazat 40-minutni film nastao tijekom sedmodnevnog boravka članova HPD „Mosor“ u najljepšem makedonskom gradu Ohridu i za vrijeme uspona na dva najviša vrha Makedonije – Golem Korab (2764 m) i Titov vrv (2748 m)
na Šar planini. Predavač i autor filma je Denis Vranješ, a ulaz je slobodan.
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Žarko Delić Maći podnio ostavku

Poštovani sugrađani,
dužnost mi je informirati Vas da sam na posljednjoj sjednici vijeća MO Sinj 12. 03. 2012. god. podnio neopozivu ostavku na dužnost potpresjednika MO Sinj.

Razloga zbog kojih sam dao ostavku je bezbroj, ali kap koja je prelila čašu je potpuno ignoriranje svih prijedloga i odluka vijeća MO Sinj od strane aktualne gradske vlasti. Potpuna pasivnost i nebriga gradonačelnika, dogradonačelnika, savjetnika i ostalih za brojne goruće probleme koje grad Sinj ima je dovela do toga da nam je grad u nikada lošijem stanju u pogledu svih razvojnih segmenata. Oni misle kako je dovoljno u predizbornoj kampanji obući na sebe majicu sa natpisom “VOLIM SINJ“ i kada zasjednu u fotelje zaborave u kojem gradu žive.

Svoj rad na dobrobit građana ću i dalje nastaviti kao član vijeća MO Sinj. Birači su mi povjerili mandat te ću ga ispoštovati do kraja. Sve što sam do sada predlagao i dalje ću predlagati, boriti se za ovaj grad jer to njegovi građani zaslužuju.

Član vijeća MO Sinj
Žarko Delić-Maći

IZVOR: WWW.FERATA.HR