Petak, 14.03.2008.

Stipe Jukić ostaje na čelu sinjskog HDZ-aDosadašnji predsjednik sinjske organizacije HDZ-a dr. Stipe Jukić dobio je na redovnoj izbornoj skupštini povjerenje svojih stranačkih kolega. Od 146 izaslanika, na skupštini je nazočilo 144, a predsjednik Viteškog alkarskog društva Stipe Jukić dobio je više glasova od svog protukandidata Tihomira Mira Radovića.

Stipe Jukić je krajem prošle godine na izvanrednoj izbornoj skupštini izabran za čelnika gradske organizacije nakon što je 18. mjeseci stranku vodilo povjerenstvo na čelu s tadašnjim saborskim zastupnikom Jurom Bitunjcom.

Osim predsjednika, skuštinari su birali i članove Gradskog odbora, Nadzornog odbora te izaslanike za županijsku skupštinu i Opći sabor HDZ-a.
IZVOR: www.glasdalmacije.com

OBAVIJEST

Vjerska pobožnost Put križa danas će početi u 16 sati, okupljanje vjernika je kod bivšeg vatrogasnog doma. Još danas u crkvi se održava i priprava osnovnoškolaca za blagdan Uskrsa. Danas u 19 sati i 15 minuta susret je sa učenicima 8. razreda naše župe.


"DAN NARCISA"

Klub žena liječenih na dojci Sinj već drugu godinu za redom organizira akciju "Dan narcisa". Cilj akcije je edukacija građana o ovom problemu, poticanje prevencije i ranog otkrivanja raka dojke. Prikupljanje narcisa i drugog cvijeća bit će danas na sinjskoj pijaci od 17,00 do 20,00 sati, cvijeće mogu donijeti građani koji se žele priključiti akciji. Cvijeće će sutra na Pijaci prodavati članice Kluba, a tom prigodom dijeliti se i edukativni materijal. Novac od prodaje cvijeća utrošiti će se u rad kluba.

PROMOCIJA ZBIRKE POEZIJE

Zoran Banović sinjski glazbenik večeras u 20 sati održat će promociju svoje prve zbirke poezije pod nazivom « Vratit ću se jedne zore». Zbirka će biti predstavljena u caffe baru Gajo.

SPORT

Sutra u 19,30 sati u Sinju se igra posljednji susret redovitog dijela A1 košarkaške lige u kojemu se sastaju Alkar i Dubrava.

S početkom u 15 sati sutra na gradskom stadionu igra se derbi kola 3. HNL jug između Junaka i Zagore iz Unešića, a nogometaši Hrvaca u Opuzenu igraju protiv Neretvanca.

U sinjskoj dvorani od 14 sati igra se susret druge rukometne lige za rukometašice između Cetine i Knina, a u 16 sati sastaju se u derbiju kola Sinj i Vranjic.

Rukometaši Cetinke u Metkoviću protiv Metkovića 1963 u 14 sati ,a Kamičak gostuje kod ekipe Metković 2 večeras u 18 sati.

Aeroklub Sinj organizira upis novih kandidata za osnovnu padobransku obuku. Upis je otvoren do 16. ožujka, a broj kandidata je ograničen. Svi zainteresirani mogu se dodatno informirati na broj 098/423-897.