Utorak, 14.01.2014.

USPJEH VIPNETOVE CROWDSOURCING PLATFORME

Vip forum u samo četiri mjeseca zabilježio više od pola milijuna posjeta
Vip forum u kratkom je periodu postao centralno mjesto za online rasprave o telekom tehnologiji, uslugama i proizvodima. Potvrda je to uspjeha crowdsourcing koncepta u kojem forumaši sami generiraju rješenja za pojedine upite.
...

Sinjski twirleri uspješni u Kaštelima

Članovi Twirling kluba Sinj prošle nedjelje sudjelovali su na Twirling Kupu regije Jug u Kaštel Starom, koji se održavao u organizaciji Hrvatskog twirling saveza i Twirling kluba Kaštela.
Ovaj kup bio je prednatjecanje za Državno prvenstvo koje će se održati 9. veljače u Splitu. Nastup naših twirlera bio je više nego uspješan – osvojili su 6 prvih mjesta, 5 drugih mjesta i 3 treća mjesta u različitim twirling kategorijama. Isto tako, pet najmlađih članica TK Sinj uspješno su položile sve zadane elemente Škole 1- prva prednatjecateljska kategorija.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Izgorjela štala u Dolića

Jučer oko 14 sati i 10 minuta izbio je požar u štali na području zaseoka Dolići u Glavicama, pri čemu je izgorjela štala i 1500 bala sijena koje su se nalazile u njoj.
Brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje vatre na ostale objekte koji se nalaze u sklopu štale. Požar je gasilo pet vatrogasaca s dva vatrogasna vozila, a osim njih na terenu su bili djelatnici HEP-a i PP Sinj. Požar je ugašen u 17 sati i 15 minuta.
IZVOR: WWW.FERATA.HR