Ponedjeljak, 14.01.2013.

"Kultura za djecu Sinja i okolice"

Nakon zimske pauze Udruga Srma danas nastavlja s kreativnim radionicama za djecu. Radionice se odvijaju u prostorijama Udruge Srma u Galeriji Galiotović u Sinju u vremenu od 16-17,30 sati i to ponedjeljkom radionica gline, utorkom slikanja i četvrtkom kreativna svaštara.
Radionice su namijenjene učenicima osnovnih škola s područja Cetinske krajine i potpuno su besplatne. Djeca mogu pohađati one radionice koje žele i ne moraju biti prisutni na svim radionicama, pa smjenska nastava nije problem. Do sada je kroz kreativne radionice Srme prošlo 50-toro djece.
Kreativne radionice će se provoditi sve do kraja svibnja u sklopu projekta ''Kultura za djecu Sinja i okolice'' kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

NATJEČAJI ZA PRODAJU ZEMLJIŠTA U GZK – SINJ

Dana 14. siječnja 2013. godine Grad Sinj raspisao je natječaje (izvanredni i redovni) za prodaju/pravo građenja građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone Kukuzovac-Sinj, i to:
Opširnije...
IZVOR: GRAD SINJ

Povratak u školske klupe

Nakon zimskih praznika, za sve osnovnoškolce i srednjoškolce u Hrvatskoj danas je počela nastava u drugom polugodištu školske godine 2012./13. koja će trajati do 14. lipnja ove godine.

Proljetni odmor učenika počinje 25. ožujka, a trajat će do 29. ožujka.

Srednjoškolci s područja Cetinske krajine, koji stanuju na udaljenosti većoj od 5 kilometara od škole, i u drugom polugodištu imaju besplatan prijevoz. Sve škole dostavile su prijevozniku popis učenika-putnika, pa više nije potrebno svaki mjesec tražiti pojedinačnu potvrdu iz škole. Za izradu novog potrebno je donijeti stari pokaz.
IZVOR: WWW.FERATA.HR