Srijeda, 14.01.2009.

SUTRA POčINJE PRODAJA KARATA ZA UTAKMICU JUNAK-DINAMO



Prodaja ulaznica za prijateljsku nogometnu utakmicu između Junaka i zagrebačkog Dinama počet će sutra 15. siječnja. Utakmica će se igrati u nedjelju, 18. siječnja, na Gradskom stadionu u Sinju, s početkom u 14,00 sati. Cijena ulaznice je 30,00 kuna.
Prema informacijama iz NK Junak za utakmicu vlada veliki interes navijača i predstavnika svih medija.

U SINJU JOš NEMA GRIPE

Iako je službeno gripa stigla u Hrvatsku, u sinjskoj ispostavi županijskog zavoda za javno zdravstvo do danas nije zabilježen niti jedan slučaj oboljenja od gripe. Cjepiva još ima, te se mogu cijepiti osobe kojima je inače preporučljivo da se cijepe protiv gripe. Osobe koje se namjeravaju cijepiti moraju voditi računa da je potreban vremenski period od 15 dana za stjecanje imuniteta.

USKORO OBILJEžAVANJE PUTEVA PROIZVOđAčA PANCETE, PRšUTA, MEDA I SIRA U DALMATINSKOJ ZAGORI



Turističke zajednice s područja Dalmatinske Zagore pripremaju se za obilježavanje puteva proizvođača pancete, pršuta, meda i sira, koji će biti ucrtani na turističku kartu. Ovim će projektom biti obuhvaćeni svi veći proizvođači, kako bi svoje proizvode mogli ponuditi u vlastitim kušaonicama. Nakon što se obavi snimanje na terenu, pristupit će se izradi karte i markaciji pojedinih objekata. Cijeli bi posao trebao biti gotov do početka ljetne turističke sezone. U pripremi je i izrada nove brošure agroturizma na području Splitsko-dalmatinske županije.

KINO DANAS

Od sutra do nedjelje u sinjskom kinu prikazivat će se američki romantični triler "Sumrak". Priča je to o djevojci koja je oduvijek bila malo drukčija i koja se nikada nije uklopila među svoje vršnjake i misterioznom Edwardu, koji je vampir, kao i svi članovi njegove obitelji koji su pronašli način kako uz to biti i funkcionalni članovi zajednice-piju samo životinjsku krv.

SPORT

Danas, 14. siječnja, u 15,00 sati održat će se prozivka i prvi trening trećeligaša NK Hrvace.
S pripremama će uskoro početi i četvrtoligaši Glavice i OSK. Prozivku igrača Glavica obavit će novi trener žarko Novaković u petak, 16. siječnja, u 15,00 sati. U subotu, 17. siječnja, u isto vrijeme novi trener Petar Džaja održat će prozivku i trening OSK-a.