Nedjelja, 14.01.2007.

POZIV ZA UPIS U EVIDENCIJU VOJNIH OBVEZNIKA

Od ponedjeljka počinje upis u evidenciju vojnih obveznika , pozvani su muškarci hrvatski državljani rođeni 1989. godine kao i starija godišta koji do sada nisu upisani u evidenciju a imaju prebivalište na području gradova Sinja, Trilja i Vrlike te općina Hrvace, Otok i Dicmo da se jave u sinjski ured za obranu na adresi Stjepana Gunjače 12. Upis će se vršiti po rasporedu tako će se 15 u 8 sati upisivati osobe čije prezime počečinje sa slovima A i B, od 11 sati C i ć dok će se prezimena početnih slova č, D i Dž upisivati od 13 sati. Pozvani su dužni sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu ili domovnicu, a eventualnu spriječenost dužni su dostaviti ili opravdati roditelji ili članovi uže obitelji.

IZBORNA SKUPšTINA DC SINJ

U restoranu Gloria u Turjacima održana je izvanredna Izborna skupština Gradskog odbora Demokratskog centra Sinj. Za predsjednika je izabran
Ivica Vidić Lila, članovo odbora Pero Pavić, Branko matić, Milka Vučković, Dušan Milanović Litre, Petar Pletikosić, Zembo Nikolina, Mate Maleš, Tomislav Jurčević, Slavko baturina Miro Vukasović, Josip Buljan, Frano Pervan, An Klarić, Anka DanolićStipe vrgoč Marko Perković i Slavko Miloš. Gradskom ogranku pristupilo je još 47 novih članova mahom mladih ljudi. Sjednici su uz mnogobrojne članove stranke nazočili i zamjenik prdsjednice Joško Morić i član glavnog odbora dr. Slobodan Lang.

IZLOžBA FOTOGRAFIJA

Planinarsko društvo Svilaja priređuje izložbu fotografija. Tema izložbe je područje planinarstva, speleologije, alpinizma te planinske flore i faune. Iz društva su pozvali sve zainteresirane planinare i ljubitelje prirode da sudjeluju u izložbi svojim fotografijama na zadane teme. Fotografije treba dostaviti najdalje do 5 veljače osobno u prostorije društva .Od pristiglih fotografija komisija će izabrati fotografije koje će biti izložene a najbolje i nagrađene. Izložba je najavljena za 16. veljače.

OBAVIJEST

Rukometni klub Kamičak obavijestio je sve seniorske ekipe da u ponedjeljak 15. siječnja u 21 sat počinju pripremeza nastavak natjecanja 2. lige jug za sezonu 2006./07. Sa sobom je obvezno ponijeti sportsku opremu.