Titula najljepše Triljanki Katarini Banić, Mister Zagrepčanin Radovan Stošić


Najljepši par Katarina i Radovan / Andrej Švoger / CROPIX




Na izboru za Miss i Mistera Hrvatske održanom sinoć u Spa & Golf Resortu Sveti Martin na Muri lentu najljepše ponijela je Triljanka Katarina Banić , dok je Misterom proglašen Zagrepčanin Radovan Stošić.

Pobjednici Izbora na dar su od sponzora dobili vrijedan nakit, odjeću i obuću, te skutere. O njihovim titulama odlučeno je telefonskim glasovanjem gledatelja, dok su dva stručna žirija birala najljepše u izlučnim krugovima za 12, 6 i troje najljepših.

Dvoje hrvatskih predstavnika na ovogodišnjem Izboru za Miss svijeta do krune su se probili u konkurenciji od 18 djevojaka i 18 mladića iz raznih dijelova Hrvatske, no među njima ove godine nije bilo ni jednog predstavnika iz grada Splita.

Izbor je u vodio HTV-ov uigrani dvojac Mirko Fodor i Danijela Trbović, a u izazovu suvoditeljice solidno se snašla bivša missica, Imoćanka Josipa Kusić. U zabavnom programu nastupili su Maja Šuput, Colonia, Žiga i Bandisti, Jacques i Colonia.

Ovogodišnji izbor za Miss svijeta bit će održan 6. Studenog u jednom od tri kineska grada – Šangaju, Sanyju ili Pekingu.

Antonela Marušić

IZVOR: SLOBODNA DALMACIJA

07.06.10