Sport

Završene su nogometne sezone. Junak je u posljednjem kolu odigrao 1-1 u Kutini protiv Moslavine i na kraju zauzeo 8 mjesto na sredini ljestvice ovog natjecanja.

Dugopolje je novi prvak 3. HNL jug i osiguralo plasman u 2. ligu. U posljednjem kolu pobjiedili su Uskoka na njegovom terenu 2-0.

Hrvace su s 6-2 pobijedile GOŠK-a iz Dubrovnika i na kraju osvojile 6. mjesto. Jednoglasnom odlukom upravnog odbora za novog trenera Hrvaca imenovan je Robertino Ugrin. Naime on na klupi zamjenjuje Mirka Labrovića koji je momčad Hrvaca vodio 6 i pol godina.

Jučer su odigrane utakmice 4. NL jug. Glavice su na svom terenu izgubile od Kamena rezultatom 1:2, a OSK na gostovanju u Mravincima od Sloge 3 : 0.

Odigrane su poluzavršnice doigravanja za prvaka u malom nogometu. Sutina-Torcida CB Johnny 3-5, Best Ozzy – Azra 1986 1-0. U završnici su se plasirale ekipe Best Ozzy i Torcida CB Johny, a igra se na dvije dobivene utakmice.

Sutra, 1. lipnja u 10,00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja, gradonačelnik Grada Sinja Ivica Glavan, primiti će košarkaše KK "Alkar" Sinj povodom njihovog iznimnog športskog uspjeha, ulaska u 1. košarkašku ligu.

31.05.10