SJEDNICA GRADSKOG VIJEćA GRADA SINJA

U gradskoj vijećnici grada Sinja sutra će se održati konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća. Ured državne uprave za sjednicu je predvidio dnevni red od pet točaka i to utvrđivanje kvoruma, izbor mandatnog povjerenstva, izvješće mandatnog povjerenstva i verifikacija mandata članova gradskog vijeća, utvrđivanje najstarijeg člana gradskog vijeća koji će do izbora predsjednika predsjedavati sjednicom, Svečana prisega , Izbor povjerenstva za izbor i imenovanja te izbor predsjednika i potpredsjednika Gradskog vijeća.

Klub vijećnika koalicije preporod na temelju članka 36 poslovnika gradskog vijeća predložilo je i dopunu dnevnog reda 1. sjednice novoga saziva gradskog vijeća i to
Prijedlog Odluke o izboru gradonačelnika Grada Sinja, Prijedlog odluke o izboru zamjenika gradonačelnika Grada Sinja, Prijedlog odluke o izboru članova gradskog poglavarstva grada Sinja, Izvješće mandatne komisije , Prijedlog odluke o imenovanju Odbora gospodarstvo, komunalne djelatnosti obnovu i razvoj grada, Prijedlog odluke o imenovanju odbora za međugradsku suradnju te Prijedlog Odluke o imenovanju Odbora za javna priznanja.

06.06.05