Obavijest

Udruga Srma i Centar za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez u Vrlici pokreću zajednički volonterski program ''Druženje sa štićenicima u Vrlici''.
Volonterske aktivnosti:
1. posjet i druženje sa štićenicima u prostorijama Centra
2. zajedničke šetnje sa štićenicima u dvorišnom krugu Centra
3. ajedničke šetnje sa štićenicima van dvorišnog kruga Centra u užem središtu grada Vrlike
Mjesto provedbe volonterske aktivnosti: Vrlika – Centar za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez i grad Vrlika
Vrijeme: 1 tjedno 3 sata (srijeda)
Broj potrebnih volontera: 7
Stručna podrška volonterima: stručne službe Centra za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez i Udruga Srma
Prijevoz: osigurava Centar za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez na relaciji Sinj-Vrlika-Sinj
Materijalni troškovi volontiranja: ukoliko ih bude, pokrivat će ih Centar za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez i Udruga Srma
Cilj: poboljšanje kvalitete društvenih kontakata štićenika Centra za rehabilitaciju fra Ante Sekelez i očuvanje njihovog psihofizičkog zdravlja štićenika.
Svi zainteresirani građani bez obzira na godine mogu se javiti na telefon 661-661, e-mailom na: udruga.srma@st.t-com.hr, na mob: 095/8272-501 ili doći u ured Udruge Srma, Brnaška 44 (Galerija Galiotović - III. kat), Sinj.
Nakon prijava obavit će se razgovor sa kandidatima za volontere u udruzi Srma. Za sve zainteresirane Udruga Srma će napraviti pripremnu radionicu za volontere s edukacijom o osnovama volontiranja, pravima i obvezama volontera. Potom će uslijediti probni posjet Centru u Vrlici i druženje sa štićenicima.  Nakon posjeta volonteri će odlučiti da li žele volontirati i koliko često odlaziti u Vrliku na druženje sa štićenicima Centra Fra Ante Sekelez (odrasle osobe s teškoćama u razvoju

03.05.10