«MALI OTOK 2010»

Osobito nam je zadovoljstvo zaželjeti Vam dobrodošlicu prilikom dolaska na dječji nogometni turnir pod nazivom «MALI OTOK 2010», koji se već jedanaestu godinu tradicionalno održava na blagdan «Uskrsni ponedjeljak».
Kao takav je jedinstven u Republici Hrvatskoj. Turnir ima podršku cijele naše zajednice, i postao je jedan od zaštitnih znakova našeg mjesta i športa u njemu.
Kao i svaka športska priredba, koja ima za cilj ostati tradicionalna, prepoznatljiva i jedinstvena, tako i ova naša ne bi bila moguća bez entuzijazma sudionika, organizatora i poklonika nogometa u našem mjestu. Vrijedi napomenuti da je glavni začetnik održavanja turnira gospodin Nediljko ( Krešo ) Erceg, a sve ove godine organizaciju je uspješno vodio gospodin Petar Norac-Kevo, dižući razinu turnira svake godine za jednu stepenicu. Zahvaljujemo se obojici te se nadamo da će uspješna suradnja trajati i u budućnosti, tako da zajedničkim snagama nastojimo dati još jednu veću dimenziju i značaj. Već dvije godine početnike u ovom klubu opet vodi gospodin Nediljko ( Krešo) Erceg... Opširnije na www.opcina-otok.hr

02.04.10