Sport

Junak nije uspio ostvariti pozitivan rezultat na svom terenu. Sva tri boda iz Sinja odnio je Hrvatski Dragovoljac pobjedom 2-1. Junak je i dalje pri dnu ljestvice s 18 bodova, a slijedeći susret je u subotu u Vukovaru.

Hrvace su konačno došle nakon dužeg vremena do potpunog uspjeha, na svom terenu pobijedile su Dinaru 3-0.

U susretima 4. HNL jug skupina Split, OSK je na svom terenu pobijedio Gusara iz Komina 4-0, dok su Glavice poražene od Vala u Kaštel Starom 0-2.

Sinjski Tekstilac je u natjecanju Županijske lige bio uspješan na gostovanju. Na Supetru Sinjani su pobijedili domaći Jadran 2-1. Zanimljiv susret odigrale su Čaporice koje su Trilju s Jadranom iz Tučepa igrale 2-2.


Košarkaši triljske Cetine izgubili su sinoć u Zadru od Jazina u utakmici A 2 lige 74:84.U istom natjecanju u petak je Alkar slavio u Sinju protiv Mislava 85-63. Do kraja natjecanja ostala su dva kola, a u tom posljednjem kolu u Sinju igraju Alkar i Cetina.

Rukometna subota ponudila je dosta neizvjesnosti i polovičan uspjeh. Trilj Pršuti Voštane nije uspio doći do važnih bodova za ostanak u natjecanju Prve Dukat lige. Poraženi su od pulske Arene 23-26. S druge strane sinjski Kamičak niže pozitivne rezultate i sada je na trećem mjestu druge lige. U ovom kolu slavili su u svojoj dvorani protiv Biograda 25-24.

Odbojkašice Sinja bile su uspješnije od Makarske u susretu druge odbojkaške lige i pobijedile 3-2 u setovima.

Nakon što je izabrano novo vodstvo Galopskog saveza Hrvatske na skupštini održanoj u subotu, sutra, 16. ožujka, će se sastati novi Izvršni odbor kako bi definirao program za ovu godinu. Ono što je poznato galopska sezona otvara se 05. travnja u Zagrebu, a prva priredba u Sinju je u organizaciji GK Vreba 20. lipnja.

15.03.10