Subota, 13.12.2008.

ZA 66 RADNIKA DALMATINKE ISPLAćENA PLAćA ZA RUJAN MJESECRadnici koji su Trgovačkom sudu u Splitu uputili zahtjev za otvaranjem stečaja Dalmatinke Nove dobili su plaću za rujan. Radi se o 66 radnika, no ostali radnici nisu dobili plaću za rujan. Svi radnici potražuju i plaće za listopad i studeni. Odvjetnik radnika Zoran Vujanović ističe da je ovim potezom poslodavac želio dokazati Sudu kako nije prezadužen, kako je sposoban isplatiti plaće, te kako se nisu stekli uvjeti za stečaj.

10. GODIšNJICA LD "JAREBICA" OTOK

Lovačka udruga "Jarebica" Otok jutros je održala svečanu skupštinu povodom obilježavanja 10 godina svoga osnutka i uspješnog rada. Na skupštini su dodijeljena priznanja zaslužnim članovima. Svečanosti su nazočili načelnik Općine te predstavnici lovačkih udruga iz Bosne i Hercegovine.

OBAVIJEST

Udruga "Srma" zbog kiše je otkazala za danas najavljenu akciju čišćenja Kamička. Akcija će se održati sljedeće subote od 10 do 12 sati.

OBAVIJEST

Na Kupresu se održava promotivna kulturno turistička manifestacija povodom početka zimske turističke sezone. županiju Splitsko-dalmatinsku predstavljaju braniteljske zadruge s područja Cetinskog kraja. U hotelu "Adria ski" održat će se dalmatinska večer na kojoj će se prezentirati gastro i turistička ponuda Cetinskog kraja.

OBAVIJEST IZ šRD CETINA

šRD Cetina Sinj danas provodi akciju poribljavanja rijeka Cetine i Rude s pritocima. U vodu su puštene kalifornijske pastrve dužine 20 do 25 cm. ukupne težine 360 kg. Ove godine Društvo je izvršilo poribljavanje 900 kg pastrve i 500 kg šarana.

OBAVIJEST

Uređaji za mjerenje brzine kretanja vozila postavljenin su ma D220 (Trilj-Tijarica). Sutra ujutro će biti na D220 (Tijarica-Kamensko), a poslijepodne na D60 (Brnaze-Ugljane).

SPORT

Košarkaši Alkara večeras će igrati utakmicu Košarkaškog kupa Hrvatske. U 18,00 sati u Dardi sastat će se s istoimenim drugoligašem.

Sportski auto kluba BMW Zagora pozvao je zaljubljenike u automobilizam na zabavu povodom uspješnog završetka automobilističke sezone 2008. Zabava će se održati večeras, 13. prosinca, u 21 sat u caffe baru Latina u Trilju. Tom će se prigodom dodijeliti nagrade najboljim vozačima, a gostima poklon-iznenađenja. Bit će prikazani i neki od nastupa s državnih i regionalnih utrka.