Nedjelja, 13.11.2016.

Global Entrepreneurship Week

Sljedećeg se tjedna, od 14. do 20. studenog 2016., u preko 160 zemalja diljem svijeta održava Global Entrepreneurship Week (GEW), manifestacija koja se održava jednom godišnje, a služi proslavi poduzetništva, inovativnosti i kreatora posla koji pokreću startup-e i provode ideje u stvarnost, potiču ekonomski rast i šire blagostanje svoje zajednice.
Ove će se godine navedena manifestacija održati i u Splitu, i to zahvaljujući Studentskom poduzetničkom inkubatoru, Ekonomskom fakultetu u Splitu i Klubu mladih Split kao glavnim organizatorima, a uz Startup.hr i Udrugu programera informacijske tehnologije (UPIT) kao partnere. Suradnici na ovom projektu su 3P Split, Middlesex University London, Amosfera Coworking i Studio Apartmani Nina.
Splitski će se GEW održavati u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Splitu i Kluba mladih Split, a sastojat će se od edukativnih predavanja, radionica, panel diskusija, networking eventova i 24-satnog Hackathon natjecanju pod nazivom Gewathon, koje će održati domaći i inozemni vanjski stručnjaci.
Navedeni će program okupiti brojne uspješne domaće i strane ljude iz poslovnog svijeta; Antonio Perić(Locastic), Ivan Burazin (Codeanywhere), Jerko Trogrlić (Vajt), Robert Bilić (Croativno), Tomislav Mamić (InClude), Paul Bradbury (Total Croatia News) i Andrey Shtylenko (Studio Antar) samo su neki od njih.

Najava sportskog vikenda

Nedjelja, 13. studenog

Nogomet
Druga ŽNL, 9. kolo:
13,30 h: Trilj – Vrlika

Mali nogomet
UMN Sinj, 5. kolo:
14,00 h: MNK Azra 1986 Inel – MNK Dalmacija
15,00 h: Š.d. Branitelj – Podrug color
16,00 h: MNK Gala – MNK Hrvace Kompass group
17,00 h: MNK Satrić Casper – Buljan kamen
18,00 h: Taxi Maretić – MNK Brnaze
MNK Torcida Otok slobodni
IZVOR: WWW.FERATA.HR