Petak, 13.11.2015.

Konferencija ‘Žensko poduzetništvo – motor za stvaranje novuh radnih mjesta’

Poduzetnički centar Sinj, u suradnji s Gradom Sinjom sutra, 14. studenog u 10 sati u Alkarskim dvorima održati konferencija projekta ‘Žensko poduzetništvo – motor za stvaranje radnih mjesta’ u Jugoistočnoj Europi, koji provodi GTF-Inicijativa za održivi rast u suradnji sa SEECEL-om, RCC- Vijećem za regionalnu suradnju, te SIDA – Kraljevina Švedska kroz razvojnu agenciju.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Proslava svetog Nikole Tavelića u Sičanima

U dicmanjskom naselju Sičane upriličiti će se dvodnevna svečanost u prigodi blagdana Svetog Nikole Tavelića, zaštitnika naselja.
Sutra, 14. studenog od 16,30 sati svečanu svetu misu predvoditi će dicmanjski župnik i dekan kliškog dekanata don Vlado Strikić.
U nedjelju, 15. studenog središnje misno slavlje i procesiju od 10,30 sati predvoditi će kotorski biskup mons. Ilija Janjić.
Poslije svete mise upriličit će se prigodni kulturno-umjetnički program i druženje vjernika uz prigodni domijenak.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Ivan Ivišić, Košućanin koji je poginuo u obrani VukovaraPovodom obljetnice pada Vukovara, zamjenik gradonačelnika Trilja i predsjednik MO Košute Ivan Žolo poslao nam je tekst u spomen na Košućanima Ivana Ivišića, koji je poginuo braneći Vukovar.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Projekt ‘Igramo se’ u VrliciDječji klub Dalmalino najavljuje Projekt ‘Igramo se!’, za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.
Zabavno-edukativni program u Centru za rehabilitaciju ‘Fra Ante Sekelez’ Vrlika održava se danas s početkom u 10,30 sati. Dalmalino animatorima, Pipi Dugoj Čarapi i Klaunovima u zajedničkoj interakciji pridružiti će se učenici OŠ Milana Begovića i mališani iz dječjeg vrtića Zvončica iz Vrlike.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR