Srijeda, 13.11.2013.

TRILJ: "DA SE NE ZABORAVI“ – Program obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Udruga žena „Triljanke“ -Trilj, Zajednica žena „Katarina Zrinski“ –Trilj, Mjesni odbor Košute i Torcida Košute pod pokroviteljstvom Grada Trilja organiziraju program obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

15. 11. 2013. (petak) : Gradsko kino 17,00 sati – „ISTINOM DO POBJEDE“ – dokumentarni film ratnog reportera Petra Malbaše
16. 11. 2103. (subota): Crkva Sv. Mihovila ark. – Trilj
10,00 sati – Sv. misa zahvalnica u povodu godišnjice oslobađanja generala Ante Gotovine i Mladena Markača
„MOJE SVJETLO ZA VUKOVAR I ŠKABRNJU“
Opširnije...
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Uskoro pozivni natječaj umjetnicima

Na svojoj posljednjoj sjednici Upravni odbor VAD-a raspravljao je o motivima zlatnika i srebrnjaka koji će biti izdati 2015. godine, povodom održavanja 300-te Alke.
Narodna banka je u suradnji s VAD-om, već ranije donijela odluku o izdavanju zlatnika i srebrnjaka s motivima alke, a projekt će biti završen u suradnji s Hrvatskim novčarskim zavodom. Tajnik VAD-a Ivan Nasić kaže kako će Viteško alkarsko društvo  odabrati motive i sugerirati umjetnika – autora zlatnika i srebrnjaka.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obavijest

Udruga Srma organizira 15. akciju prikupljanja odjeće, obuće i kućanskih potrepština za štićenike Centra za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez u Vrlici i za građane u potrebi od 11. do 30.11.2013.g.
Prikupljanje  se obavlja u kući Tripalo ispod crkve pokraj FINA-e u Sinju i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17 do 19 sati, te utorkom, četvrtkom i subotom od 10-12 sati.
5. Socijalna samoposluga odjeće, obuće i kućanskih potrepština bit će otvorena od 18.-30.11. na istom mjestu i to za umirovljenike s manjim primanjima, za višečlane obitelji, primatelje nekog oblika socijalne pomoći, nezaposlene i ostale ugrožene građane koji zatraže pomoć.