Utorak, 13.10.2015.

Još jedan uspješan vikend biciklista BK Vlaji SinjNakon odličnog prošlog vikenda i osvojenih prvih mjesta u Sarajevu, naši biciklisti Roko Pavlinušić i Marko Babić ove su se nedjelje u Sinj iz Bihaća vratili s dva odličja za osvojena prva mjesta u svojim kategorijama na MTB uphill utrci u organizaciji biciklističkog kluba ‘Bihać’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Predstavljanje projekta ‘Veteranski centar u Sinju’

Sutra će se, s početkom 13 sati, u prostoru Alkarskih dvora u Sinju, Šetalište Alojzija Stepinca 2, predstaviti Projekt uspostave veteranskih centara u RH pod nazivom ‘Veteranski centar u Sinju.’
Projekt će predstaviti gđa. Mihaela Marić, voditeljica projekta, g. Goran Pavela, psihijatar u Klinici za psihijatriju KBC Split, g. Zvonimir Kalčik, vanjski suradnik na projektu, gđa. Dina Rajković, arhitekt, gđa. Kristina Križanac, obnašateljica dužnosti gradonačelnika grada Sinja i g. Predrag Matić, ministar branitelja.
Po završetku predstavljanja Projekta planirano je zajedničko fotografiranje i davanje izjava za medije. Podsjetimo kako su predstavnici Ministarstva branitelja već nekoliko puta u Sinju obilazili sve vojne komplekse te se odlučili vetereanski centar izraditi u vojarni Ivaniša Nelipića.
IZVOR: WWW.FERATA.HR