Utorak, 13.10.2009.

Obavijest iz HEP-a

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima sutra, 14. listopada, od 8,00 do 14,00 sati bez struje će biti potrošači u Brnazama, od Vukasovića ulice do kuše Šušnjara kod Masle i zaseok Šentija. Od 10,00 do 15,00 sati bez struje će biti potrošači u Čaporicama, osim zaseoka Pavela, i Trilju, zaseoci Bravić i Roguljić. U slučaju lošeg vremena radovi će se odgoditi.

Akcija darivanja krvi u Otoku

Sinjski crveni križ i klub dragovoljnih davatelja krvi Otok organiziraju akciju darivanja krvi koja će se održati u petak, 16. listopada, od 9,00 do 13,00 sati u restoranu Džimbeg.

Prvi ovogodišnji snijeg

Na Kamešnici je pao prvi ovogodišnji snijeg. kako doznajemo iz sinjske Nadcestarije snijeg nije izazvao probleme u prometu.
Olujno nevrijeme sinoć je porušilo nekoliko stabala u gradskom parku koje već od jutros saniraju djelatnici "Vodovoda i čistoće".

Priopćenje za javnost Nezavisnog gradskog vijećnika Mira Bulja

Nezavisni gradski vijećnik Miro Bulj danas se oglasio priopćenjem za javnost u kojem međuostalim ističe kako se kao nositelj liste Pravaško-demokršćanske i gradski vijećnik stavlja na raspolaganje radnicima Autoprijevoza i daje im potporu u borbi za ostvarivanje njihovih prava koja proizlaze iz važećih zakona RH. Naglašava kako će kao vijećnik cijeli slučaj oko Autoprijevoza dostaviti državnom odvjetništvu. Priopćenje za javnost u cijelosti donosimo u dnevniku Hitradija u 16 sati.

Obavijest - stacionar i rodilište

Gradonačelnici i načelnici Cetinskog kraja dogovorili su kako će, u petak, 16. listopada, oržati radni sastanak predstavnika općina i gradova s upraviteljem Županijskog Doma zdravlja Miranom Propadalom, a sve u cilju da u Sinju i dalje funkcioniraju stacionar i rodilište.

Obavijest

Redovna godišnja i izvještajna skupština Športsko-ribolovne Udruge „Didovina„ iz Otoka održati će se u općinskoj vijećnici večeras u 18,30 sati.

Obavijest

Šumarska savjetodavna služba obavijestila je šumoposjednike da su počeli sa upisivanjem u Upisnik zbog unaprijeđenja stanja i gospodarenja šumama šumoposjednika.

Kronika 92

Policijski službenici Policijske postaje Sinj jučer su proveli kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 8. kolovoza iz obiteljske kuće u vlasništvu 54-godišnjaka otuđio bankovnu karticu sa kojom je na bankomatu u Vrlici, u više navrata podignuo novac. Slijedi Posebno izvješće.
IZVOR: PU SD