Petak, 13.09.2019.

Studentima besplatan prijevoz do Splita i Knina

Svi redoviti studenti s prebivalištem na području Grada Sinja i ove će godine imati pravo na 100-postotno subvencioniranje prijevoza u međumjesnom prijevozu autobusnim linijama na relacijama Sinj-Split i Sinj-Knin i to u razdoblju od 30. rujna do 20. prosinca 2019. godine.
Redoviti studenti koji ne mogu ostvariti pravo na subvencioniranje prijevoza u 100-postotnom iznosu, imaju pravo na refundiranje troškova kupnje dviju voznih karata za prijevoz autobusom na relaciji od mjesta prebivališta do mjesta studiranja i/ili obratno u razdoblju od 30. rujna do 31. prosinca 2019. godine.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Upisi u ŽOK Sinj

Ženski odbojkaški klub Sinj počeo je s upisima novih članica i to djevojčica od 2. do 6. razreda osnovne škole.
Za sve informacije vezane za upise i treninge zainteresirani se mogu javiti Ivici Zorici, prof. na broj mobitela 098588579.
‘Ako ste u dvojbi u koji sport upisati vaše dijete, mi vam preporučujemo odbojku. Treninzi su već počeli, zato požurite’, poručuju iz ŽOK Sinj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Trilj: Ankici Lukić nagrada za životno djelo


Sinoć je održana 18. sjednica Gradskog vijeća Grada Trilja, a na dnevnom redu našlo se 12 točaka.
Vijećnici su između ostaloga raspravljali o Prijedlogu Odluke o dodjeli javnih priznanja Grada Trilja za 2019. godinu. Od šest pristiglih prijedloga za dodjelu nagrade, Odbor za izbor i imenovanje Gradskom vijeću predložilo je da se kolektivne nagrade Grada dodijele Kuglačkom klubu ‘Bojovnik’ koji ove godine navršava 40 godina postojanja, Planinarskom društvu ‘Jelinak’ za 20 godina djelovanja i Malonogometnom klubu Trilj koji također obilježava 20 godina postojanja. Nagrada grada za životno djelo pripala je Ankici Lukić, ravnateljici Dječjeg vrtića Trilj, koja ove godine slavi 40 godina svoga odgojno obrazovnog rada i koja već 20-ak godina vrši dužnost ravnateljice dječjeg vrtića.
Na sjednici su jednoglasno usvojene i ostale točke Dnevnoga reda, među kojima su bila i izvješća o poslovanju društva Čistoća Cetinske krajine te Vodovod i odvodnja Cetinske krajine ta 2018. godinu, Izvješće Ustanove za istraživanje i širenje znanja u području prehrane i zdravlja CEKOM 3LJ za 2018. godinu, Prijedlog Odluke o postupku izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Trilja.
Sjednica je završila u 19,15 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR