Četvrtak, 13.09.2018.

ATRAKTIVNA KUĆA U GLAVICAMA, SINJ

ATRAKTIVNA KUĆA U GLAVICAMA, SINJ
Prodaje se kuća u bloku u Glavicama neposredno uz državnu cestu D-219. Kuća ima površinu 124 m2 tlocrtno, prizemlje i kat. Ima prilaz s autom sa državne ceste D-219 te je pogodna za poslovnu i za stambenu namjenu. Kuća je udaljena od centra Sinja oko 1,7 km, a od Gradskog stadiona 600 m. Kuća ima centralno grijanje te je klimatizirana.
Opširnije...

Proširenje Dječjeg vrtića Tril


Sva djeca s područja Grada Trilja, čiji su roditelji podnijeli zahtjeve za upis u Dječji vrtić Trilj, od sredine listopada će biti obuhvaćena programom rada dječjega vrtića, najavio je to triljski gradonačelnik Ivan Šipić.
Zbog zadovoljavanja pedagoških standarda, u Dječji vrtić Trilj u pedagoškoj 2018./2019. godini upisano je 115 djece u šest grupa, što je 20-ak djece manje nego proteklih godina.
Kako bi sva djeca čiji su roditelji podnijeli zahtjev bila upisana u vrtić, Ured državne uprave Splitsko-dalmatinske županije je, na zahtjev Grada Trilja, Dječjem vrtiću ustupio na korištenje 60-ak metara kvadratnih prostora u svom vlasništvu. Za radove adaptacije i uređenja prostora, koji bi trebali početi za tjedan dana, Grad Trilj je osigurao 447.500 kuna.
Prema najavama gradonačelnika Ivana Šipića, radovi bi trebali biti gotovi do sredine mjeseca listopada, nakon čega bi s radom počele još dvije pedagoške skupine i to jedna u jutarnjoj i jedna u poslijepodnevnoj smjeni.
Zbog otvaranja nove dvije pedagoške skupine Dječji vrtić Trilj raspisat će natječaj za zapošljavanje dvije odgajateljice.
IZVOR: WWW.FERATA.HR