Subota, 13.09.2014.

Promocija knjige Nine Raspudića ’144 plus jedan kratki espresso’U ponedjeljak, 15. rujna u u Alkarskim dvorima u Sinju, s početkom u 17 sati, održat će se dugoočekivana promocija knjige našeg istaknutog filozofa, književnog kritičara i publicista Nine Raspudića.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obilježen Svjetski dan prve pomoći

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Sinj u Sinju i Trilju danas je obilježen Svjetski dan prve pomoći.
Ovogodišnji Svjetski dan prve pomoći obilježava se pod motom ‘Budi heroj, spašavaj živote’, s ciljem poticanja što većeg broja ljudi na usvajanje vještina prve pomoći, koja može biti presudna u spašavanju nečijeg života.
U okviru obilježavanja, volonteri Crvenog križa i liječnici Sinjanima i Triljanima pružili su mogućnost besplatnog mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi. Kako doznajemo u sinjskom Crvenom križu, odaziv građana je bio dobar.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Škola košarke Alkar upisuje nove članove

Škola košarke Alkar nastavlja s redovitim treninzima, ali i upisima novih članova rođenih od 2000. do 2007. godine…
Iz Škole su naglasili kako se upisi vrše ponedjeljkom i četvrtkom od 19,00 do 20,00 sati u maloj dvorani kod kina.
Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona: trener Ivan Labrović 092/ 1388 131, trener Roko Caktaš 095/ 9110 545, voditelj Damir Domazet 098/ 537 493.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najava nogometnog vikenda

Pred nama je vrlo zanimljiv nogometni vikend u kojem će naši predstavnici krenuti u lov na nove bodove…
Treća HNL je stigla do petog kola u kojem će Junak biti na teškom iskušenju u Opuzenu gdje odlični domaćin rijetko gubi bodove, no momčad Ivana Medvida u sjajnom je ritmu s tri pobjede i jednim remijem u dosadašnje četiri utakmice.
Hrvace će u subotu na svom terenu, nakon boda osvojenog u Dubrovniku, ugostiti Zagoru iz Unešića. Sve izuzev tri boda bio bi neuspjeh za igrače Borisa Pavića, prvenstveno zbog sve bolje forme, ali i činjenice da je kvaliteta ipak na strani našeg predstavnika.
U Prvoj županijskoj ligi OSK će na Golim brdima u subotu igrati protiv Uranije, dok će Tekstilac dan kasnije biti gost Jadrana iz Tučepa.
U drugom rangu županijskog nogometa Glavice će nakon slavlja u Supetru i ovaj put biti gost, doduše, nešto bliže – u Splitu kod Adriatica.
IZVOR: WWW.FERATA.HR