Ponedjeljak, 13.07.2015.

Premijer Milanović danas dolazi u SinjPredsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović danas će posjetiti Grad Sinj, izvijestili su iz Ureda predsjednika Vlade RH.
U 13 sati premijer će posjetiti Alkarske dvore i obići radove na Muzeju Sinjske alke. Uz Predsjednika Vlade Milanovića u Sinju će biti potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić i ministar obrane Ante Kotromanović.
Neslužbeno saznajemo kako će uz Predsjednika Vlade Zorana Milanovića u Sinj stići i nekoliko najuspješnijih hrvatskih gospodarstvenika. Navodno je razlog njihove posjete zatvaranje financijske konstrukcije izgradnje Muzeja Sinjske alke.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Katedralni zbor Sv. Stošije u Zadru hodočastio Gospi SinjskojKatedralni zbor Sv. Stošije u Zadru – Gospi Sinjskoj, o 300-oj obljetnici čudotvorne obrane Sinja, dana 12. srpnja, pjevao je preko sv. mise u crkvi Gospe Sinjske. Misu je predvodio župnik Katedrale sv. Stošije u Zadru don Josip Radoica Pinčić u zajedništvu sa sinjskim župnikom fra Antom Bilokapićem.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Turnir Sinjskih Maligana: Danas novih pet dvoboja

Dvije utakmice odigrane su trećeg dana turnira kojeg organiziraju Sinjski Maligani, a već danas na rasporedu je novih pet dvoboja, što znači da će ljubitelji malog baluna doći na svoje…

Rezultati:
Grupa grupu traži – Ekipa sa termina 1:1 (1:2p)
Prangije tutnje – Komarci 3:0

Raspored utakmica za ponedjeljak, 13.07:
– 19:30h Brnaze – C.B. Milli
– 20:15h Noa Skin – Kritični SM
– 21:00h Kavana Carpe Diem – Dar Mar
– 21:45h 1000 puta okolo – Rafina dica
– 22:30h Konoba Intrade – Turjaci
IZVOR: WWW.FERATA.HR