Subota, 13.07.2013.

Dalmacija street race show na KukuzovcuPo prvi puta u ovom dijelu Hrvatske, na najdužoj dionici ceste na Gospodarskoj zoni Kukuzovac, danas i sutra održat će se 1. Dalmacija street race show. Manifestaciju je organizirala Auto škola ‘Dalmacija’.
Riječ je o utrkama ubrzanja 1/4 milje. Na ovom natjecanju sudjeluje 60-ak vozača s različitim markama automobila. Tijekom jutra, vozači su kontrolirali spremnost svojih vozila i isprobavali stazu, a poslijepodne slijede kvalifikacije.
Službena završnica ovog atraktivnog sportsko-zabavnog događaja održat će se sutra. Uz automobilističke utrke, organizator je pripremio pregršt događanja, kao što su nastupi atraktivnih hostesa, sexy car wash, vrhunska glazba, te ostali sadržaji koji prate ovakve događaje. Program sutra počinje u 9 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Otvoren bazen!

Jutros u 9 sati otvoren je sinjski gradski bazen! Koliko su građani priželjkivali početak ovogodišnje kupališne sezone pokazuje i činjenica da se odmah nakon otvaranja na bazenu okupilo 200-tinjak Sinjana i Sinjanki, uglavnom najmlađih. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Noć Cetinskog kraja’ u Sutivanu

U Sutivanu na otoku Braču večeras će se održati ‘Noć Cetinskog kraja’. U okviru programa nastupit će Sinjsko pučko kazalište i klapa ‘Sveti Luka’ Otok.
Prema riječima predsjednika Sinjskog pučkog kazališta Željka Viculina, inicijator ovog kulturnog događaja je Sinjanka Ivna Jakić, rođena Alebić. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR