Petak, 13.07.2007.

ASFALTIRANJE CESTA U OTOKU I HRVACAMA

Kroz program Ministarstva prometa, turizma i veza F2 - za područja od posebne državne skrbi u općinama Otok Dalmatinski i Hrvace počelo se sa sanacijom i uređivanjem nerazvrstanih cesta. Kako nam je rekao načelnik općine Otok Branko Samardžić potporom od 4,5 milijuna kuna koliko su dobili od resornog ministarstva u općini će se asfaltirati, sanirati i obnoviti oko 55 tisuća kvadratnih metara nerazvrstanih cesta. Za obnovu i asfaltiranje cesta u Hrvacama ministarstvo je izdvojilo 9,4 milijuna kuna za uređenje. Radovi će potrajati 20-tak dana.

VIJESTI IZ TRILJA

Grad Trilj će uskoro objaviti natječaj za prodaju preostalih građevinskih parcela u Gospodarskoj zoni čaporice. Nakon prvog natječaja prodano je 16 parcela, a na novom natječaju je još 8 parcela.

"DANI ALKE I VELIKE GOSPE 2007."Kulturno zabavna i športska manifestacija «Dani Alke i Velike Gospe» svečano će se otvoriti večeras u 21 sat na Trgu dr. Franje Tuđmana. Manifestaciju će Otvoriti sinjski gradonačelnik Nikola Tomašević, nakon svečanog otvaranja U 22 sata najavljen je i koncert Marijana Bana i skupine "Diktatori".

IZLOžBA SLIKA

U Galeriji Galiotović postavljena je izložba slika akademske slikarice Anamarije Botteri Peruzović. Slikarica se predstavila s 18 ulja na platnu, s tematikom planine. Izložba se može pogledati do 23. srpnja u vremenu od 9,00 do 12,00 i od 18,00 do 21,00 sat.

KINO DANAS

Večeras u sinjskom kinu, u 20 sati i 45 minuta, prikazuje se američka akcijsko- kriminalistička komedija «Oceanovih 13».
Glavne uloge tumače George Clooney, Brad Pitt, Al Pacino i Mat Damon. Film će se prikazivati do nedjelje.

SPORT

Vaterpolo klub Vranjic, koji igra u drugoj Hrvatskoj vaterpolo ligi, sve svoje susrete igrat će na Gradskom bazenu u Sinju. Prva od 11 prvenstvenih utakmica je danas u 18 sati i 30 minuta. Gosti Vateroplo kluba Vranjic je ekipa Jadrana iz Neuma.

1. MEđUNARODNI MEMORIJALNI TURNIR "ANTE TOMAšEVIć KUKA"

"NACIONALNA IZLOžBA PASA SVIH PASMINA SINJ 2007."


FOTO: HKS

HRVATSKI KINOLOšKI SAVEZ
I
KINOLOšKO DRUšTVO SINJ

NACIONALNA IZLOžBA PASA
SVIH PASMINA

04.08.2007.

HIPODROM SINJ

PRIJAVE DO:
20.07.2007.

informacije na e-mail:mladar@gmail.com

...