Četvrtak, 13.06.2019.

Otvara se kupališna sezona u Sinju

 
Sutra, 14. lipnja počinje nova kupališna sezona na sinjskom Gradskom bazenu, koja će trajati do rujna. Temperatura vode dosegnula je optimalnu razinu od 23 Celzijeva stupnja tako da se prvi kupači na bazenu očekuju sutra u jutarnjim satima.

Gostujući u programu Hit radija voditelj bazena Stipe Blajić je istaknuo kako cijene kupanja ostaju iste kao i ranijih godina.

‘Bazen se otvara ujutro u 9 sati, a cijelu sezonu radit će od 9 do 21 sat. Cijena kupanja za period od 9 do 12 sati iznosi 10 kuna. Iza podne do 21 sat cijena je za svaki sat 10 kuna, a nadoplata 5 kuna za svaki sljedeći sat’, istaknuo je Blajić

Blajić je dodao kako će uskoro početi s radom i škola plivanja te obuka neplivača te kako će o terminima pravovremeno obavijestiti javnost.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Veliko priznanje za Aeroklub Sinj u Zagrebu

 
Na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu, u organizaciji Hrvatske kontrole zračne plovidbe, održan je Forum na koji je pozvan Aeroklub Sinj kao operator najvećeg športsko-rekreativnog središta za zrakoplovstvo u Hrvatskoj.

Osim državnih institucija, Aeroklub Sinj jedini je iz civilnog sektora pozvan da sa stručne strane održi predavanje, koje su ovom prilikom održali Ivan Tomasović kao upravnik Aerodroma i Ante Grubišić Čabo, tajnik Aerokluba.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

ZŠUGS: Junak bez licence zbog propusta, podkapacitiranosti i neiskustva

 
Upravni i Nadzorni odbor Zajednice špotskih udruga Grada Sinja (ZŠUGS) izvijestio je o zajedničkom sastanku koji je održan 06. lipnja 2019. Jedna od točaka dnevnog reda bilo je i izviješće predsjednika NK Junak Duje Maleša o razlozima nedobivanja licence za 2 HNL-točnije o neispunjavanju dijela kriterija za dobivanje iste.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR