Ponedjeljak, 13.06.2016.

Agencija za nekretnine REAL ESTATE CRO potražuje za kupca manju kuću
Agencija za nekretnine REAL ESTATE CRO potražuje za kupca manju kuću s okućnicom u Sinju s cijenom do 60.000,00 eura. Cijenjen ponude molimo dostaviti na KONTAKT

Turistički informativni centar u Sinju započeo s radom


Turistička zajednica Grada Sinja danas je u Sinju, u ulici Alkarsko trkalište, otvorila Turistički informativni centar (TIC) u svrhu što bolje informiranosti turista koji svakodnevno, u sve većem broju, dolaze u naš grad.
Radi se o drvenoj kućici u kojoj će informatori distribuirati promotivne materijale i informirati turiste o turističkoj ponudi grada Sinja i okolnih mjesta.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcije UZV pregleda dojki u Sinju i Hrvacama

Klub žena liječenih na dojci iz Splita na područu Cetinske krajine nastavlja s organizacijom akcija savjetovanja i ultrazvučnog pregleda dojki.
U Hrvacama je u subotu, 11. lipnja održana 4, ovogodišnja akcija UZV pregleda dojki koju je organizirao Klub žena liječenih na dojci raka Split u suradnji s Brankom Perkovićem iz Hrvaca. Pregledano je 30 žena, a ukupno do sada u ove četiri akcije pregledano njih 115. Slijedeća akcija UZV pregleda dojki u Hrvacama predviđena je za početak srpnja.
Gradska organizacija Socijaldemokratskog Foruma žena Sinj i Klub žena liječenih na dojci Split nastavljaju s organiziranjem akcija savjetovanja i ultrazvučnog pregleda dojki u Sinju. Sljedeća akcija održat će se sutra, 14. lipnja u prostorijama Foruma žena SDP-a Sinj od 16,30 sati. Žene zainteresirane za pregled mogu se upisati pozivom na broj mobitela 098807064.
IZVOR: WWW.FERATA.HR