Četvrtak, 13.06.2013.

Sv. Ante Padovanski

Sv. mise, u četvrtak, na blagdan sv. Ante: 7, 8, 9 i 19 sati.
U 19 sati procesija kroz samostansko dvorište, svečana sv. misa te blagoslov djece i ljiljana

„Onaj koji je ispunjen Duhom Svetim govori različitim jezicima. Različiti jezici jesu različita svjedočanstva za Krista, kao što su poniznost, siromaštvo, strpljivost, poslušnost. O njima govorimo kad ih drugima pokazujemo životom. Riječ je živa kad život govori. Neka zato prestanu riječi, a neka govore djela. Prepuni smo riječi, prazni djelima.“ (Iz propovijedi sv. Ante)
Opširnije...
IZVOR: SVETIŠTE GOSPE SINJSKE

Dani otvorenih vrata Udruge SRMA

Udruga Srma poziva građane Sinja i Cetinske krajine da dođu i upoznaju rad Udruge Srma od 12. do 15. lipnja na Danima otvorenih vrata Udruga koje organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Otkrijte osobno što radimo i možemo li Vam pomoći.

...

KUD Sinj osniva žensku klapu.

Predsjedništvo KUD-a poziva sve zainteresirane djevojke i žene koje žele pjevati u klapi da dođu na audiciju koja će se održati sutra u 20 sati u galeriji Galiotović.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

2. Biciklijada – Do izvora Cetine

Biciklistička udruga VLAJI-SINJ organizira, 16.06.2012.godine, u nedjelju, cjelodnevnu 2. biciklijadu “Do izvora Cetine”.
Okupljanje je ispred caffe bara Saloon, kod hotela. Polazak iz Sinja u 10,00 sati. Dolazak na izvor Cetina očekuje se između 13,00 i 13,30 sati.
Svim sudionicima je osigurana okrjepa na Vučipolju i grah sa kobasicama na izvoru Cetine. Na izvoru se planira odmor i druženje do 15,30 – 16,00 kada se planira povratak za Sinj. Povratak u Sinj se očekuje oko 19,30.
...