Srijeda, 13.06.2012.

Salford ne odustaje od mljekare

Još prije dvije godine mediji su pompozno najavili dolazak britanskog mljekarskog diva Salforda u Gospodarsku zonu Kukuzovac. U trgovinama se već duže vremena mogu naći mliječni proizvodi s oznakom Mils Mljekare Sinj d.o.o. Unatoč tome u Gospodarskoj zoni Kukuzovac još nije proizvedena ni kap mlijeka. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

sv. Ante

Svete mise u crkvi Gospe Sinjske na blagdan svetog Ante 13.lipnja su u 7.00, 8.00, 9.00 sati, a svečana sveta misa u samostanskom oboru na kojoj će biti i blagoslov djece održat će se u 19.00 sati.

IZVOR: SVETIŠTE GOSPE SINJSKE

Socijalna samoposluga odjeće i obuće od 11.-16.6.2012.

Udruga Srma organizira 3. socijalnu samoposlugu.

SOCIJALNA SAMOPOSLUGA OD 11.-16.6.2012.
Odjeću i obuću -  staru i novu besplatno mogu preuzeti umirovljenici s mirovinom do 1.600,00 kuna, primatelji socijalne pomoći, nezaposleni i obitelji s maloljetnom djecom.
Stvari se mogu odabrati uz predočenje osobne iskaznice, odreska mirovine, potvrđenog karton sa Zavoda za zapošljavanje ili drugog dokaza o primanju socijalne pomoći.
Socijana samoposluga se održava u kući Tripalo pokraj FINA-e u Sinju, ispod crkve po slijedećem rasporedu. Opširnije...

Kronika 192

Na području Cetinskog kraja u ranim jutarnjim satima dogodila su se dvije prometne nesreće u kojima su oboreni pješaci. U 4 sata i 25 minuta u Ulici Filipa Grabovca osobnim vozilom oboren je pješak, koji je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede.

Oko 7 sati i 20 minuta na cesti Otok – Udovičići osobnim vozilom oboreno je dijete, koje je zdobilo ozljede te je kolima Hitne pomoći preveženo u KBC Split. Još nije poznato o kakvim se ozljedama radi, a više informacija bit će poznato nakon što bude završen očevid.
IZVOR: WWW.FERATA.HR