Srijeda, 13.05.2020.

Produžen rok za Agronet prijave

Iz Savjetodavne stručne službe Sinj obavijestili su poljoprivrednike kako se rok za podnošenje jedinstvenog zahtjeva za potporu (Agronet) za 2020. godinu produžuje do 15.6.2020 god.
Zainteresirani poljoprivrednici za provedbu ovih i ostalih poljoprivrednih aktivnosti i mjera mogu se obratiti Savjetodavnoj stručnoj službi na telefon 021/823-003. Iz Savjetodavne službe za poljoprivredu ističu kako se rad s strankama u uredu, kao i izlazak na teren, provodi isključivo prema prethodnom dogovoru telefonom na broj 021/ 823-003.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Bazen se redovito održava, čekamo preporuke Stožera i sredinu lipnja


Stožer civilne zaštite RH jučer je najavio je kako će od 18. svibnja popustiti mjere za organiziranje kulturnih programa i manifestacija u zatvorenom i na otvorenom, također održavanje treninga, rad teretana, sportskih i fitness centara, rekreacijskih centara od sutra, 13. svibnja, a otvaranje bazena od 18. svibnja.
Dugogodišnji voditelj Gradskog bazena Sinj Stipe Blajić kaže kako još uvijek nisu poznate detaljnije preporuke kako bi kupanje na bazenima trebalo izgledati.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR